brug

Geen moment rust en ontspanning?
Loopt jouw hoofd ook over van de to-do-lijstjes?
Heb jij ook geen grip/controle (meer) op de omstandigheden?
Worstel jij ook om iedere dag weer de ballen in de lucht te houden?
Wil je daarbij ook nog carrière maken?
Word je belemmerd door (negatieve) emoties?
Heb je fysieke / chronische klachten?

Mijn behandeling is gericht op de holistische visie, dat wil zeggen dat ik kijk naar de mens als geheel. Fysieke ongemakken, ziektes, emotionele blokkades, maar ook beperkende overtuigingen horen daarbij.
Het is mijn expertise om mensen met gezondheidsproblemen, chronische ziekten en stressgerelateerde klachten te begeleiden naar een betere gezondheid en RUST IN JE HOOFD.

De meeste fysieke klachten worden veroorzaakt door een trauma, trauma met een kleine letter t of met een hoofdletter T. Aan deze vaak pijnlijke of heftige gebeurtenis hangen nog emoties, conflicten, stress, angst, etc. Dit openbaart zich via het zwakste orgaan. Daar ontstaan klachten.   

Mijn coachingstrajecten zijn voor jou als jij behoefte hebt aan:
* doorbraak / transformatie op het gebied van gezondheid, relaties en werk
* rust in je hoofd en een heldere focus
* persoonlijke ontwikkeling / ontplooiing
* bewustwording 
* (zelf)vertrouwen
* authenticiteit
* vrijlaten van emotionele conflicten
* meer energie en vitaliteit


Je kunt kiezen uit een los consult of voor een samengesteld coachingstraject:


Los consult

Tijdens een los consult van 60 minuten werken we aan het oplossen van emotionele blokkades en stressklachten.
De investering is € 150,-. Afspraak maken.

Voor mij voelt het als een cyclus die blijft. Je maakt steeds weer nieuwe dingen mee in je leven, je brein functioneert graag op patronen en het een tijd duurt voordat je de nieuwe patronen volledig geïntegreerd hebt. De eerste periode van de coaching is gericht op verbinden en onderzoek en dat geeft rust in je hoofd. Het voelde voor mij als een transformatie. Ik heb mezelf weer gevonden,  dit heeft geleid tot een nieuw waardeovertuiging in plaats van me steeds te veroordelen.

 

Traject van 3 sessie
Dit traject, van 3 x 60 minuten coaching, is bedoeld om te werken aan een speciaal thema. Emotionele blokkades en traumatische herinneringen zullen worden aangepakt. 
Investering € 375,-  Afspraak maken.


Tijdens de coaching heb ik geleerd (weer) mijn hart en hoofd met elkaar te verbinden. Negatieve, saboterende gedachten, denkpatronen 
en emoties die mij blokkeerden, die ik vasthield, negeerde, versterkte, heb ik leren herkennen, ze aandacht gevend erkend en daardoor los kunnen laten. Ik heb onderzocht wat “zeggen” mijn denkpatronen en gedachten over mij? Waar ben ik eigenlijk bang voor? Wat doet mij eigenlijk pijn? Waar dienen ze voor? Zijn ze wel van mij? Heb ik ze nog nodig?
Hierdoor kwam ik steeds dichterbij mijn kern, wie ben ik en wil ik zijn. Ik heb het als ziels heling ervaren waardoor ik een nieuw waardeoordeel over mijzelf kon maken. Waardoor ik beter naar mijzelf, mijn ziel kan luisteren en ernaar kan handelen. 


Traject van 10 sessies van 60 minuten

Voor mensen die een doorbraak in hun leven wensen en die een transformatie willen ondergaan. Per sessie besluiten we in overleg aan welke emotionele blokkades, traumatische herinneringen en thema's we zullen werken. Je krijgt veel tips en trucs hoe je het in je dagelijkse leven kunt toepassen.
Investering € 950,-  Afspraak maken.

GRATIS:
- toegang tot een besloten Facebookgroep voor extra begeleiding
- toegang tot één workshop RUST IN JE HOOFD gedurende het traject

 

In mijn coaching zijn we vanuit het hier en nu terug gegaan naar Edith de adolescent, Edith het kind, Edith de baby, Edith in vorige leven. Door al deze stukjes van mij te helen ben ik in het hier en nu. Het handelen van deze kennis in het hier en nu als Edith de volwassene, moeder en partner brengt genoeg uitdaging met zich mee. Door de maandelijkse ondersteuning blijf ik luisteren naar mijzelf en ernaar handelen. Het voorkomt het “terugvallen” in oud gedrag. Deze transformatie op zielsniveau wordt op die manier ook een patroon voor mijn brein.

 

Dat het werkt, weten mijn cliënten. Of het voor jou ook werkt, bepaal je zelf.
Hoe zou het voor je zijn om actief met jezelf aan de slag te gaan? Nu is je tijd, geef jezelf dit kado, er komt geen beter moment...

De sessies kunnen plaatsvinden via Skype of in de praktijk van Elysion EFT te Wijlre.

Ik plan graag een vrijblijvend gesprek met je in om te kijken of we een goede match voor succes zijn. Afspraak maken.

Tip: informeer bij je werkgever naar een eventuele vergoeding. Voor de werkgever gelden andere tarieven en eventuele andere samenstelling van pakketten.