voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Opruimen!

De ene kan het goed, de ander bewaart het liefst alles.

Waar in je leven mag je wel wat opruimen? Je kantoor, je auto, je garage of misschien wel in relaties?

Waar het ook is, de oorzaak van de 'rommel' is vaak een emotioneel conflict. Opruimen is dus eigenlijk een insight job.

Kan het zijn dat je
▶️ bang bent om de spulletjes te laten gaan?
▶️ bang bent voor wie je bent zonder die spullen?
▶️ je niet veilig voelt zonder de 'bescherming'?
▶️ die spulletjes ziet als liefde, aandacht of waardigheid?
▶️ je achter die spulletjes verstopt?

 

?Doe met me mee en leer hoe je je angst kunt loslaten en een enorme vrijheid kunt voelen!

 

 

 

EFT
Dit is een eenvoudige maar zeer doeltreffende techniek voor het vrijmaken van een emotionele lading die rust op een thema.

EFT is heilzaam bij Trauma’s en trauma’s. Het helpt om angsten, fobieën, dwangmatige gedachtes of schuldgevoelens los te laten. Ik werk volgens de holistische manier: de mens wordt in zijn totaliteit behandeld. Door de oorsprong van de klachten weg te nemen, ontstaat er een balans op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Tijdens een behandeling komen onderliggende oorzaken naar boven. Door bewustwording en het uitspreken van datgene wat er in je leven speelt en je belemmert, kunnen deze belemmeringen vrij snel worden opgelost. 

  • Kun jij ook niet opruimen?
  • Mag jouw eigenwaarde wel wat opgeschroefd worden?
  • Ben je wel benieuwd naar het klopprotocol?

→Blijf er toch niet langer mee rondlopen! Wat heb je nog nodig om actie te ondernemen en om hulp te vragen? Ik kan je op verschillende manieren helpen en niet alleen met EFT (al is dat mijn specialiteit!) Mijn praktijk is er voor iedereen die kampt met (grote of kleine) psychische of lichamelijke klachten, jong en oud. Samen gaan we aan de slag, zodat jij weer rust in je hoofd ervaart. Zeg toch zelf, dat wil jij toch zeker ook?

Ja ik wil ook aan de slag!

Liefs,
Susanne

 

#opruimen #rommel #insightjob #emotioneelconflict #clutter #clutterfree #clutterfreeliving #spulletjes #EFT #regieoverjeleven #elysioneft #mariekondo #tidyingup #tidyingupwithmariekondo

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.