voor rust in je hoofd

Een reis door de 12 Heilige Nachten

2020 is een heel bijzonder, maar vooral bizar jaar.
Ons hele leven staat op zijn kop.
Wellicht dé ultieme reden om het einde van het jaar op een bijzondere manier te vieren.

GA JE MEE OP EEN SPIRITUELE BEWUSTZIJNSREIS?
Tijdens de 12 Heilige Nachten ontmoet je 12 vrouwelijke archetypen. Je ontdekt hoe je hun gaven en middelen -die ze met zich meebrengen- in jezelf kunt activeren.
De online cursus helpt je om al het oude en niet meer bruikbare los te laten. Het is dé tijd om de tijd te nemen voor wat je nu ècht wilt en deze doelen uit te zetten naar 2021. Maar LET OP: ze zouden zomaar eens uit kunnen komen! Deze online cursus is een uitnodiging om deze oude traditie te gebruiken voor jezelf, je persoonlijke ontwikkeling en je gezondheid.

voor vrouwen

 

Beoordeel de dag niet naar de oogst die u die avond bracht.
Beoordeel hem op basis van het zaad dat u hebt gezaaid.
Robert Stevenson

 

Kopie van Ja Susanne

 

WAT ZIJN RAUHNACHTE OFTEWEL DE HEILIGE NACHTEN?
De zogenaamde ‘Heilige Nachten’ beginnen met de kerstnacht (24/25 december) en eindigen na de nacht van 5 op 6 januari op de ochtend van Driekoningen. Van oudsher staat deze tijd bekend als een tijd waarin dromen beter onthouden kunnen worden.

 

magische krachten

WAAROM PRECIES NU?
De tijd tussen Kerstmis en Driekoningen wordt nog steeds als een bijzondere tijd van het jaar ervaren. Veel mensen hebben er behoefte aan om elkaar te bezoeken en gezellige dingen met de familie te doen. Dit jaar loop alles anders. Door de ‘Corona’ regels zijn we genoodzaakt het over een andere boeg te gooien. Uit eten gaat niet, een (kerst)concert bezoeken zit er niet in, zelfs onze familie bezoeken wordt een uitdaging. Tenminste, zo ziet het er uit op het moment dat ik dit schrijf. Er kan natuurlijk nog van alles veranderen. De huidige tijd vraagt blijkbaar om bezinning, innerlijke verdieping en meditatieve momenten.

 

drempeltijd

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Tijdens de intensieve cursus van 12 dagen en nachten ga je het effect ervaren van de magie van deze Heilige Nachten.
Elke Heilige Nacht wordt geassocieerd met een specifieke maand in het komende jaar. Deze dagen kunnen met hun energieën ook dienen voor innerlijke zuivering en verduidelijking en tevens de kiem vormen voor je wensen en projecten voor het volgende jaar. De geschenken die je ontvangt – als je ervoor openstaat – kunnen je voeden en laten je het hele jaar door groeien. Je leert luisteren naar de boodschappen, die je ontvangt en naar de woorden van jouw ziel. Eénmaal hiermee begonnen, laat het je niet meer los.

 

Ja Susanne

 

MET WELK THEMA GAAN WE AAN DE SLAG?
Tijdens de 12 Heilige Nachten ontmoet je 12 vrouwelijke archetypen, die diep verankerd zijn in je onderbewustzijn. Je gaat hun vaardigheden en kwaliteiten ontdekken.
Laat je liefdevol begeleiden naar je oorspronkelijke vrouwelijke kracht. Al deze 12 archetypen staan aan je zijde, om je eigen vrouwelijkheid te voeden, te versterken en te helen. 

 

archetypen

 

WAT GAAN WE DOEN?
Om de 12 Heilige Nachten dit jaar nog intenser te maken en om bewuster te ervaren, begeleid ik je op je reis door de magische donkere nachten. 12 Dagen lang ga ik je begeleiden en helpen je beste en magische jaar te creëren.

Tijdens deze workshop ontvang je dagelijks een mail. Je leert hoe je door magische vragen, oefeningen, meditaties, opstellingen en EFT sessies je energie kunt afstemmen en transformeren naar een positieve en gelukkige toekomst. Je gaat jezelf afstemmen op het natuurlijke ritme van de Heilige Nachten. 

 

magie

 

DUS
Met de online cursus word je geïnspireerd en ondersteund tijdens de 12 Heilige Nachten. Elk van de modules bevat oefeningen, kennis, rituelen en ideeën waarmee je de kwaliteit van de individuele Heilige Nachten zelf kunt ontdekken, ontwikkelen en gebruiken. Door je bewust te worden van de essentiële energieën van elke Heilige Nacht en hun effecten, bereik je een optimale voorbereiding op de betreffende maand van het nieuwe jaar. 

 

Met de online cursus

 

WERKBOEK
De online cursus begint op 24 december a.s. Dan ontvang je de eerste mail met opdrachten en informatie. De online cursus bevat 12 modules die je als PDF en/of video krijgt. Als je de pagina's uitprint, kun je ze gebruiken als werk- en dagboek. Met de aanvulling van persoonlijke ervaringen, foto's e.d. heb je een mooi naslagwerk. Uiteraard kies je zelf hoe je de instructies voor de 12 Heilige Nachten het beste kunt gebruiken! 

 

Rauhnächte met prijs 2

 

VOORDELEN
De onlinecursus kun je in je eigen tempo en tijd volgen. Of je nu een ochtend- of avondmens bent, je kunt je tijd zelf indelen ook hoeveel tijd je er aan wilt besteden. Je geniet van het gemak en comfort van thuis zijn. Bovendien kun je je het thuis zo gezellig en comfortabel maken als je wilt met alles wat jij voor de cursus nodig hebt. Jij beslist wanneer je aan de slag gaat met de inhoud van de cursus. De opdrachten zijn makkelijk te maken en te volgen. Tot en met 10 januari 2021 heb je toegang tot de cursus.

 

IK WENS JE EEN MAGISCHE TIJD TOE MET DE 12 HEILIGE NACHTEN!

Mis dit niet
Liefs,
Susanne

PS. Mocht iets nog niet duidelijk zijn, neem dan gerust contact met me op.

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid