sea 2 1000x250


Nog maar een paar jaar geleden was ik loonslaaf.

Wil je daaruit stappen, dan begin je een B&B of je wordt coach. Ook ik besloot mijn passie te volgen. Ik begon 'op mij zelf' als... ja hoor coach, transformatiecoach zelfs.

Ondernemer pff, dat was wel een groot woord. Eigenlijk... en met mij zo velen die in de valkuil stappen, eigenlijk was ik maar een gewone uitvoerder. Ik dacht wel even een praktijk te gaan runnen om te doen wat ik het liefste doe, echter cliënten komen niet vanzelf.

Om aan business te komen is netwerken belangrijk, echter ieder avond naar zo'n borrelavondje gaan, daar had ik ook niet zo'n zin in. Ik werd uitgenodigd voor een ontbijtmeeting van BNI en ik werd enthousiast.

BNI is voor mij een tool om te ondernemen.

Ik ben nu een jaar lid van de kerngroep en heb al aardig wat vaardigheden geleerd. Het BNI concept past niet bij iedereen, wel bij iedere bedrijfstak. Er zijn wat regeltjes en wekelijks v.a. 6.30 uur aan de ontbijtsessie verschijnen is er één van. In het begin een hele opgave kan ik je vertellen.

Voor degene die het concept niet kennen, BNI – Business Network International oftewel een professionele netwerkorganisatie waar de leden elkaar iedere week tijdens een ontbijt ontmoeten. Men helpt elkaar aan nieuwe business door het doen van de zgn. aanbevelingen.

5 voordelen van een BNI lidmaatschap:

  1. Spreken in het openbaar iedere week houd je een 60 seconde presentatie, hierdoor leer je spreken in het openbaar EN je leert je boodschap kort en bondig te brengen.
  2. Contact met lotgenoten – als zelfstandige sta je er alleen voor, bij BNI tref je lotgenoten en deel je ervaringen en kennis met elkaar waar je weer je voordeel uit kunt halen. 
  3. Netwerk trainingen – tijdens de meetings is er wekelijks een training over netwerken, het verbetert je vaardigheden om je bedrijf succesvoller te maken en een echte ondernemer te worden.
  4. Joint ventures – het gebeurt regelmatig dat leden een samenwerking aangaan, Bas Nicaise makelaar en ik bijv. houden 15 juni een evenement Verkoop je huis vol vertrouwen!
  5. Aanbevelingen ontvangen – dit is wel de belangrijkste reden dat mensen lid worden, om aanbevolen worden bij anderen en cliënten te krijgen. Dit alles onder het motto Geven Loont!


Dit zijn nog maar een paar voordelen. Woensdag 7 juni a.s. is de lancering van BNI Rosa te Born. Alleen al zo'n lancering bijwonen is natuurlijk al een uitje en belevenis op zich.

Je kunt er nog bij zijn! Laat het me z.s.m. weten, door een bericht te sturen, zodat ik nog een plekje ... en niet te vergeten: een ontbijt voor je kan reserveren! Een investering van € 10,-

Wil je eens een echte meeting bijwonen? Idere woensdag van 06.45 - 08.30 uur in Amrath Hotel te Born. Ook dan mag je me een bericht sturen, ik verwelkom je graag als gast.

Enne, klik HIER om VOL VERTROUWEN JE HUIS TE VERKOPEN!

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid