voor rust in je hoofd

Wat als,
Corona een nocebo zou zijn?

 

virus nodig hebben 1

 

Het nocebo-effect is een negatief verwachtingseffect en de tegenhanger van het positieve verwachtingseffect dat bekend is als het placebo-effect.

Populair gezegd: 'Angst maakt ziek'. Iemand met autoriteit kan door een ongunstige diagnose te stellen (per abuis of niet) een negatieve verwachting wekken.
Bron: wikipedia

OFTEWEL

Het Placebo-effect is het medische verschijnsel, waarbij iemand een nep-medicijn krijgt -in plaats van het echte- en geneest daarvan.

Het Nocebo-effect is het verschijnsel, waarbij je gezond bent en dat je door een gebeurtenis of idee ziek wordt, niet door bepaalde reƫle ziekmakende stoffen.

Het mechanisme waardoor ze beide actief worden en hun invloed uitoefenen, is hetzelfde! Het onderbewustzijn regelt onze lichaamsprocessen en onze gezondheid.

Wil jij onderbewustzijn beter leren kennen?
Wil jij de verborgen geneeskracht in jezelf activeren?
Wil jij het placebo-effect activeren?
Wil jij gezond blijven?

Bel nu voor het maken van een afspraak: 06-43836808!

 

#watals #placebo #nocebo #noceboeffect #nocere #schadetoebrengen #onbewust #genezingsproces #diagnose #zelfgenezendvermogen #suikerpillen #zittussenjeoren #psychosomotiek #onderbewustzijn #lichaamsprocessen #gezondheid #biologischenatuurwetten #nlp #eft #logischeniveaus #overtuigingen #neurologischeniveaus #deverborgengeneeskrachtinjezelfactiveren #paulliekens #elysioneft

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.