voor rust in je hoofd

Omslag website contact 1000 250 1

Bewustwording

2019 is volle kracht vooruit en we hebben al enkele belangrijke astrologische bewegingen gaande ...
De eerste volle maan van het jaar wordt altijd een Wolf-maan genoemd (voor het geval je je afvroeg wanneer Wolven plotseling onderdeel werd van de astrologische sterrenbeelden!) ... en deze maan is ook een SUPERMAAN en een totale maansverduistering.

De Volle Maan
is een perfecte tijd om iets vrij te geven dat je niet langer dient; of loslaten van iets dat je niet langer nodig hebt in je leven; of een kans om een ​​aspect van jezelf los te laten dat je bent ontgroeid. Dit is een tijd om uit je comfortzone te komen om persoonlijk te groeien.

Extreem krachtige tijd
Wanneer we deze energie combineren met de maansverduistering op de Volle Maan, zet dit het toneel voor een extreem krachtige tijd om →opnieuw te beginnen, voor nieuwe avonturen en dit is dus het perfecte moment om naar onze intenties te kijken voor groei in de komende zes maanden. Verduisteringen zijn zeldzaam omdat ze alleen kunnen plaatsvinden als de zon, de aarde en de maan allemaal zijn uitgelijnd. Ze gebeuren altijd in groepen van twee of drie ... (In 2018 zijn we begonnen met een supermaan en een eclips, voor velen een was het een transformerend jaar).

Een maansverduistering
gebeurt wanneer de maan en de zon precies tegenover elkaar liggen. Een supermaan betekent dat de maan groter lijkt aan de hemel, omdat de volle maan de aarde het dichtst nadert. Vanuit een emotioneel perspectief heeft het een sterkere invloed op ons mentale en emotionele lichaam omdat het groter, groter en dichter bij ons is.

Verduisteringen zijn voorbodes van verandering 
ze brengen evolutie in gang. Bij een maansverduistering valt de schaduw van de aarde over het gezicht van de maan en worden er onbewuste gevoelens naar de oppervlakte gebracht. Maansverduisteringen zijn het hoogtepunt van emotionele cycli die hun loop hebben genomen en ze moedigen ons aan om emoties en gehechtheden los te laten die ons niet langer dienen.

Diep transformerende tijden
Maansverduisteringen worden in de astrologie gezien als diep transformerende tijden, die abrupte en plotselinge veranderingen kunnen veroorzaken. Eindes zijn nodig om plaats te maken voor het nieuwe en een maansverduistering is als de laatste zuivering. Als er iets uit je leven moet verdwijnen, als er iets moet eindigen, kan een eclips je helpen om de wielen in beweging te zetten.

BELANGRIJK ‘DETAIL’
2018 was veel mensen een intens jaar. De reden was dat elke planeet één keer retrograde ging en op een zeker moment hadden we zes planeten die ALLEN OP HETZELFDE moment retrograde waren. Retrograde gaan lopen van planeten markeert zeer grote verandering in ons leven.

Retrograde
Dus als ik je vertel dat deze week (specifiek vanaf 17 januari jl.) àlle planeten in het zonnestelsel retrograde lopen, kun je begrijpen hoe groot dit is. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom  astrologen en numerologen zeggen GEBRUIK DEZE TIJD om te  manifesteren, creëren, initiëren, transformeren ... vanaf nu tot 4 maart a.s. !

Dit is een magisch tijd
dus gebruik deze krachtige kosmische stroom om transformationele intenties te zetten, nieuwe projecten te starten, gewoonten te breken, beslissingen te nemen die je leven veranderen en opnieuw te beginnen. We bevinden ons in een periode van verbazingwekkend geluk, vrede, harmonie en afstemming. Een tijd waarin dromen vervuld kunnen worden. Droom groot en weet  - het Universum ondersteunt je!

Maar...om dat te bereiken is het van groot belang dat je de Wet van de Aantrekkingskracht kent.


De Wet van Aantrekking zegt:
dat wat overeenkomt met zichzelf wordt aangetrokken. Je creëert je eigen werkelijkheid. (Soort zoekt soort. Wat je uitstraalt komt bij je terug.)
Je kunt de wet van aantrekking beter leren begrijpen door jezelf te zien als een magneet, die de essentie van alles waar je aan denkt en alles wat je voelt, naar zich toe trekt. Dus, als je je dik voelt, ben je niet in staat dun aan te trekken. Als je je arm voelt, kun je geen rijkdom aantrekken enzovoort. Dat gaat tegen de natuurwet in. Dat is de basis van de wet van aantrekkingskracht.

Affirmaties
Stel, je affirmeert en klopt op ‘succesvol zijn’ of ‘gelukkiger zijn’, maar je doet niets aan je twijfel of aan de overtuiging dat je niet goed genoeg bent of aan het feit dat je je zelf niet durft te laten zien of dat je niet durft te kiezen etc. dan werkt het dus niet.

Wat je uitstraalt krijg je terug! Straal je onzekerheid uit, krijg je onzekerheid terug PUNT
Wil jij -eindelijk- ook je wensen en dromen in vervulling zien gaan, maar heb je te maken met blokkades? Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?  In een GRATIS 20 minuten consult laat ik je ervaren hoe het voelt om blokkades los te laten! Klik op onderstaande afbeelding.

GRATIS
Hoe mooi zou het zijn als jouw wensen en verlangens waarheid worden?

Liefs,
Susanne ♥

#gratis20minutenconsult #moon #fullmoon #vollemaan #retrograde #lunar #eclipse #supermoon #bloodmoon #wolfmoon #harbingerofchange #finalpurge #spectacularevent #archetypalenergy #solarsystem #planetsinretrograde #maansverduistering

met dank aan Sue Schöning 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid