voor rust in je hoofd

Omslag website contact 1000 250 1

Bewustwording

Rokjesweer

Dan volg je haar benen

Elke dag is als eenzelfde dag
De wekker luidt de morgen in
Je luistert naar de radio
Een vage ochtendshow doet je ontwaken
Een vogel fluit: "Je moet de deur weer uit!"
Op weg naar school of aan het werk
Er lacht opeens een meisje blij
Je haalt je schouders op
Ze gaat voorbij


Maar dan volg je haar benen
En kijkt zo lang je kijken kan
Van aan haar hoofd tot aan haar tenen
Is zij de droom van elke man
Ja dan volg je haar benen
En kijkt zo lang je kijken kan ...

Jan Smit zingt er over!

 

 

 

Rokjesweer
Eindelijk, het mooie weer komt eraan, heerlijk! Rokjes weer! Echter, wat een ellende, die witte benen. Zo wit, dat je geen rok of jurk durft aan te trekken. Mannen, let op, dit is echt een vrouwenthema! Alhoewel, misschien hebben mannen er ook wel last van.

Loop jij steeds in die zweterige spijkerbroek?
Een jurkje draag je wel met-iets-eronder omdat je witte benen het daglicht niet kunnen verdragen? Zo krijgen ze natuurlijk nooit een kleurtje!

  • Je kunt natuurlijk aan de slag met een zelfbruiner, dan heb je weer het probleem met die strepen! Al die bruiningsprodukten heb je natuurlijk allang geprobeerd, helaas nooit met het gewenste resultaat.
  • Huidkleurige panty’s… ook zo’n ellende. Vind maar eens de juiste kleur! Het is ook nog eens geen gezicht in combinatie met je witte armen. In de zomer zijn het ook nog eens van die zweterige dingen.
  • Zit je dan eindelijk eens met je blote benen in de zon, ja hoor, dan zijn ze in een mum van tijd knalrood.
  • En hoe vaak krijg je commentaar op je (té) witte benen? Er zijn mensen die zelfs nageroepen en uitgelachen worden. Werd je er vroeger zelfs mee gepest?

Tja die witte benen.
Het is een vicieus cirkeltje waar je in blijft zitten op die manier.

Ontsierlijk
Dan heb ik het nog niet eens over ont sierlijke spataderen, cellulitis, lelijke benen en haren op je benen.
Sommige dingen in het leven zijn nu eenmaal niet fijn voor je zelfvertrouwen. In feite is er niks tegen een mooie blanke huid. Krijg je er steeds meewarrige opmerkingen over of stoort het je zelf, dan hebben we een punt. En daar kan ik je mee helpen!


Thema
Zelf heb ik geen last van witte benen, dus het thema speelt voor mij niet zo. (Ik maak mijn eigen bodylotion en zonnecreme met als basis kokosolie. Goed voor mijn huid, die ook nog eens lekker snel bruin kleurt. Een goed 'bak- en braadprodukt' zei iemand haha.)  Een cliënt kwam met dit thema, dus ik heb haar gevraagd of ik (een gedeelte) van de sessie mocht opnemen. Het resultaat zie je in de video… enne… doe gerust weer mee! Wellicht kun je het voor een ander thema gebruiken.

 

 

  

 

EFT - Emotional Freedom Techniques
Dit is een eenvoudige maar zeer doeltreffende techniek voor het vrijmaken van een emotionele lading die rust op een thema. 

EFT is heilzaam bij Trauma’s en trauma’s. Het helpt om angsten, fobieën, dwangmatige gedachtes of schuldgevoelens los te laten. Ik werk volgens de holistische manier: de mens wordt in zijn totaliteit behandeld. Door de oorsprong van de klachten weg te nemen, ontstaat er een balans op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Tijdens een behandeling komen onderliggende oorzaken naar boven. Door bewustwording en het uitspreken van datgene wat er in je leven speelt en je belemmert, kunnen deze belemmeringen vrij snel worden opgelost. 


Onverwerkte emoties
Heb jij last van onverwerkte emoties? Zit je om andere redenen niet lekker in je vel? Blijf er toch niet langer mee rondlopen! Wat heb je nog nodig om actie te ondernemen en om hulp te vragen? Ik kan je op verschillende manieren helpen en niet alleen met EFT (al is dat mijn specialiteit!) Mijn praktijk is er voor iedereen die kampt met (grote of kleine) psychische of lichamelijke klachten, jong en oud. Samen gaan we aan de slag, zodat jij weer rust in je hoofd ervaart. Zeg toch zelf, dat wil jij toch zeker ook?

Ja ik wil ook aan de slag!

Liefs,
Susanne

 

3 manieren hoe EFT thuis toe te passen mèt video [checklist]

Hoe pas je EFT toe als je het gevoel hebt 'vast' te zitten.

 

#wittebenen #wittebenenalarm  #wittebenenparade #wittebenenforlife&nbsp #wittebenenclub #wittebenenstress #wittebenenbrigade #wittebenenforever #wittebenenalert #wittebenenbruinen #wittebenenfilter #wittebenenlatenbruinen #wittebenenindezon #wittebenenbruinearmen #wittebenenzijnhip #wittebenenzijnoke #eft #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #rokjesweer #blotebenen #blotebenenindezomer #blotebenenweer #blotebenendag #blotebenentijd #blotebenenparade

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid