voor rust in je hoofd

Omslag website kip 1000 250 1

Bewustwording

Lieverd,
Zit jij vast en heb je geen idee welke kant je op moet?
Kom je -al een tijdje- niet meer vooruit en heb je geen zin meer in de dingen die je elke dag moet doen?

Uit zich dat in terugkerende patronen of escalaties thuis en op je werk?
Heb je last van toenemende mentale, emotionele of fysieke klachten?

Wil jij nog deze herfst je verstopte en onderdrukte gevoelens – op een veilige manier- open laten breken?

Herfst aanbieding 

Waarom?
Je hebt -al een tijdje- geen zin meer in de dingen die je elke dag moet doen.
Je komt al een tijdje niet meer vooruit.  Het lijkt wel alsof je vast zit.
Je wilt nog deze herfst, datgene wat in je verstopt en onderdrukt zit, aankijken, erkennen, herkennen en er iets mee doen.
Je wilt niet blijven hangen, je wilt een volgende stap zetten.  
Je voelt dat je er alleen niet uitkomt.
Je wilt persoonlijke hulp, precies op maat, die bij jou past. Het is tijd om je fysiek, energetisch, mentaal, en spiritueel lichaam te optimaliseren! En wel NU.

 

Voor jou, als je

 • klaar bent met rondlummelen
 • bereid bent daadwerkelijk het werk te doen wat nodig is
 • je persoonlijk wilt ontwikkelen
 • open wilt staan voor inzichten


Hoe lang?
3 sessies van 1,5 uur (totaal dus 4,5 uur!) 

 

Wat gaan we doen?
Jij bepaalt vooraf het thema waar je aan wilt werken. We werken:

 • met behulp van poppetjes, die we gaan opstellen
 • uiteraard met EFT


Welk resultaat kan ik verwachten?
Door het verwerven van nieuwe inzichten kun je -vanuit je nieuwe waarneming en een ruimer bewustzijn- eventuele uitdagingen op je pad makkelijker doorgronden en aanpakken.

De inzichten werken al helend, er gaan dingen ‘shiften’ in je. Je kunt jezelf zien vanuit een ander perspectief, je kunt naar jezelf kijken, stijgt boven jezelf uit. Je gaat ritmen en patronen -die je unieke persoonlijkheid vormt-  herkennen. Dit helpt je nieuwe keuzen te maken, gebaseerd op zelfkennis en begrip.

Je kunt een sterker gevoel van welzijn krijgen. Je visie op anderen, op jezelf en op situaties waarin je je bevindt, kan verschuiven zodat je waarneming positiever is en je geest opgewekter. Je zit veel beter in je vel. Dit programma vraagt je om je bewust te zijn van jezelf.

 Herfst aanbieding

Als je beide klopprotocols minimaal 4 weken dagelijks doet.
Genezing gebeurt van binnenuit en van boven naar beneden. Je kunt innerlijke veranderingen gewaarworden voordat verandering aan de buitenkant opmerkt. Als de symptomen van het bovenste deel van het lichaam verschuiven naar de benen en voeten, volgen ze de Wet van Genezing. Dit is een oude wet die bepaalt hoe fysieke symptomen het lichaam verlaten. 
Het werkt door op alle vier je lichamen:

 • je fysieke lichaam
 • je energetische lichaam, je emoties, meridianen en ademhaling
 • je mentale lichaam, je denkgeest
 • je spirituele lichaam, het domein van de ziel

Je hebt derhalve niet slechts één, maar vier lichamen. Deze vier lichamen zijn goed te onderscheiden, ze zijn echter niet te scheiden: alle vier beïnvloeden ze elkaar voortdurend en elke verandering of storing in het ene lichaam, heeft consequenties in de andere lichamen.

 

Je investering voor dit 1-op-1 HERFST ARRANGEMENT
3 sessies van 1,5 uur voor € 425,-           (Let op, 1,5 uur!)


Herfst aanbieding
Als BONUS krijg je

Een GRATIS Klopprotocol om je lichaam te resetten
Een GRATIS Klopprotocol om je chakra’s te bekrachtigen

Met het klopprotocol kun je minimaal 4 weken vooruit. 

 


Voorproefje van het GRATIS Klopprotocol op basis van de chakra’s|
Het bekrachtigen van je Wortelchakra
Ik geloof dat de goedheid van het leven me bijstaat. Ik ben thuis waar ik ook ben ik kies voor het leven. Ik bekrachtig mijn recht op het leven waarvan ik weet dat ik het wil. Ik verfijn vastberadenheid, stabiliteit en een gezonde structuur, waardoor ik levensveranderingen aankan. Ik accepteer mezelf zoals ik ben. Ik ben dankbaar voor de ervaringen in mijn leven.

GRATIS een uitgebreide beschrijving van je lots-, persoonlijkheids- en zielsgetallen.  #Numerologie
Al sinds mensenheugenis erkent men dat getallen grote invloed hebben op ons leven. Als we de taal de getallen gaan toepassen, blijkt de toekomst minder onbestendig dan je misschien gedacht had. Door de betekenis van de getallen te leren, zul je meer van jezelf en van je mogelijkheden en drijfveren begrijpen. Door te begrijpen hoe je lots-, persoonlijkheids- en zielsgetallen samenhangen, leer je je echte IK kennen.


Ja Susanne, ik wil dit NU! Ik klik NU op de link om een afspraak met je te maken. Let wel: de beller is sneller: 06-43836808.

Herfst aanbieding

EFT 
Dit is een eenvoudige maar zeer doeltreffende techniek voor het vrijmaken van een emotionele lading die rust op een thema.

EFT is heilzaam bij Trauma’s en trauma’s. Het helpt om angsten, fobieën, dwangmatige gedachtes of schuldgevoelens los te laten. Ik werk volgens de holistische manier: de mens wordt in zijn totaliteit behandeld. Door de oorsprong van de klachten weg te nemen, ontstaat er een balans op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Tijdens een behandeling komen onderliggende oorzaken naar boven. Door bewustwording en het uitspreken van datgene wat er in je leven speelt en je belemmert, kunnen deze belemmeringen vrij snel worden opgelost. 

 • Zit jij al een tijdje vast en weet je niet hoe je verder moet?
 • Ben je wel benieuwd naar het GRATIS klopprotocol?

→Blijf er toch niet langer mee rondlopen! Wat heb je nog nodig om actie te ondernemen en om hulp te vragen? Ik kan je op verschillende manieren helpen en niet alleen met EFT (al is dat mijn specialiteit!) Mijn praktijk is er voor iedereen die kampt met (grote of kleine) psychische of lichamelijke klachten, jong en oud. Samen gaan we aan de slag, zodat jij weer rust in je hoofd ervaart. Zeg toch zelf, dat wil jij toch zeker ook?

Ja ik wil ook aan de slag!

Liefs,
Susanne

#eft #numerologie #helpikzitvast #peg #familiesystemen #chakra #aura #regieoverjeleven #voorrustinjehoofd #elysioneft

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid