voor rust in je hoofd

Omslag website kip 1000 250 1

Bewustwording

zomer 800 x 1000 px

 

Klik op onderstaande afbeelding om bij het werkboek ZOMER te komen!

Ontwerp zonder titel 38Blijkbaar wil je iets veranderen in je leven!
Misschien is je vakantie al geboekt en kijk je er naar uit om even niks te moeten en weg te zijn van je dagelijkse sleur. Als je nù serieus nadenkt over wat je ècht wilt dit jaar, kun je met RUST IN JE HOOFD op vakantie.

Het lijkt vaak zo ingewikkeld, echter dat hoeft het niet te zijn. Een beetje hulp kan heel welkom zijn, weet ik uit ervaring.

Je kunt er voor kiezen om dit zelfstandig te doen. Er zijn tal van mogelijkheden om dit met enige hulp op te pakken. Werkgevers zijn steeds meer bereid om een bijdrage te leveren in een traject. Heb je een uitkering van het UWV, dan kan het ook mogelijk zijn om via het UWV een traject bij mij te volgen.

Uiteraard mag je contact met me opnemen voor meer informatie hierover, ook als je dit traject zelf wilt bekostigen. Ik ga graag met je in gesprek om te onderzoeken wat jij nodig hebt om antwoorden te vinden op je loopbaanvraag of om je privésituatie te verbeteren.

 

WINACTIE

WINACTIE

 

 

OVER GEWICHT
En ben jij degene, die graag wat kilo's wilt afvallen? Nog even geduld, geniet lekker van de zomer, want na de zomer start de cursus OVER GEWICHT, zodat je DIE voornemens het nieuwe jaar niet meer hoeft te maken.

Wil je nog wat lezen over voornemens: 

  

Fijne zomer!

Liefs, Susanne

 

 

#zomerwensen2022 #werkboek #gratis #bucketlist #wensen #doelen #plannen #zomer #universum #wetvandeaantrekking #elysioneft #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid