voor rust in je hoofd

Omslag website kip 1000 250 1

Bewustwording

active 1822476 960 720

Donker buiten
Het is nog donker buiten, het waait flink en de regen slaat tegen de ramen, wat is er heerlijker om je dan nog een keer om te draaien! Opstaan! Wie heeft het toch uitgevonden?

Snoozen
Door het uitstellen van het opstaan en de wekker iedere keer te laten snoozen, zet je eigenlijk al de intentie voor de dag en dat is geen positieve intentie! Het heeft invloed op je functioneren. Echt slapen doe je toch niet meer als de wekker iedere 5 minuten afgaat. Door je uit je bed te slepen, sleep je je ook door de dag.

Ochtendmens
Hoe doe je dat dan als je geen ochtendmens bent?

Het voordeel schijn je te halen uit het consequent op hetzelfde tijdstip op te staan, ja... ook in het weekend! Uitdaging zeker? Voldoende slaap nemen is ook belangrijk, dat betekent misschien wel een uurtje eerder naar bed.

Meer energie
Een uur eerder opstaan, geeft je net wat meer energie. Als ik er zo over nadenk, zit er wel iets in. Die uren, als de meeste mensen nog op één oor liggen, effectief gebruiken. Net díe dingen doen, die je iedere keer maar uitstelt. Dé tijd om wat aan je conditie te doen, waar je de rest van de dag geen tijd meer voor krijgt. Hoe zou het zijn als je die tijd gebruikt om iedere dag een hoofdstuk uit een interessant boek te lezen? Je kunt het ook gebruiken om eens in alle rust op te staan, zodat je niet zo gehaast de dag begint.

Wat ga jij in die tijd doen? Wil je dat met mij delen hieronder in het reactieveld? Dank je wel dat je de tijd hebt genomen mijn blog te lezen en je reactie achter te laten. Want jouw reactie is altijd leerzaam voor mij, voor jezelf en uiteindelijk ook voor de lezers van mijn blog.

Wat het ook is, doe datgene wat voor jou goed voelt. Er is natuurlijk niets mis mee om het een week lang te testen hoe het voor jou is.
Sta eens een week lang om zes uur op. Doe die dingen, waar je vaak de tijd niet voor neemt. Let maar eens op hoeveel je gedaan krijgt.


Regie over je leven
Heb je moeite om je doel te behalen? Zou jij in 5 weken regie over je leven willen? 
Natuurlijk help ik je hier graag mee, want dat is mijn passie. In 5 stappen leer ik je regie over je leven te krijgen.
Klik hier voor meer informatie. Doe het nu, meld je meteen aan, wacht niet langer, want ik heb maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je reactie te lezen en je te ontmoeten!

Warme groet,
Susanne

[Form blog_reactie not found!]

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid