voor rust in je hoofd

Omslag website contact 1000 250 1

Bewustwording


Zo moe

Eerder deze week sprak ik iemand, ze was het 'moe zijn' zoo moe. Lichamelijk was er niets aan de hand, het bloed was gecontroleerd, de artsen konden niks vinden. Ze bleef zich belabberd voelen, er kwam niks meer uit haar handen en productief was ze ook al niet meer.

Emoties
Je kunt je wel voorstellen dat het allerlei emoties bij haar opriep van schuldgevoel tot onmacht. Zoiets maakt het er niet beter op. Het lijkt wel of je dan in een negatieve spiraal terecht komt.

Herken je het? 

Voorjaarsmoeheid

Het zal wel voorjaarsmoeheid zijn of het ligt aan de maan of, ik heb het gewoon druk... welke reden ze zich ook bedacht, ze werd er niet fitter door. Binnenkort is weer voorjaarsvakantie, bedacht ze zich en ze verheugde zich om dan gewoon niks te hoeven doen en heerlijk te kunnen genieten van vakantie. Als ik even rust gehad heb, zal het wel beter gaan, zei ze.

Veel te slikken
Het tegenovergestelde is vaak het geval. Veel mensen zijn ziek aan het begin van een vakantie. Keelonsteking is dan een veel voorkomend verschijnsel. Het is bijna logisch als je veel 'te slikken' hebt gehad. Dwangmatig denken, zich gespannen voelen, slecht slapen, moe zijn, weinig eetlust (soms ook gewichtsafname), koude handen en voeten en koudegevoelig zijn symptomen die bij een zgn. 'conflictactieve fase' kunnen voorkomen.

Ziek
Door het vakantiegevoel voelt het op psychisch vlak weer wat lichter aan, echter de symptomen reageren nu op lichamelijk vlak.
Je voelt je 'ziek', overdag vermoeid, slikmoeilijkheden, sterke pijn en koorts zorgen ervoor dat je in bed ligt in plaats van te genieten van je vakantie. Uitzieken is dan de remedie. Propolis tinctuur is, trouwens,  een paardenmiddel bij keelpijn - kriebelhoest etc.

Rust in je hoofd
Maar, voorkomen is natuurijk beter dan genezen! Hoe zit het met jou? Herken je je in de situatie? Ben jij het 'moe zijn' moe? Ik kan je helpen als je naar de workshop RUST IN JE HOOFD komt. Als je naar huis gaat zal je hoofd beduidend rustiger zijn en is er meer ruimte voor positieve energie. Er is meer begrip voor lijf en leden en je voelt je een stuk fitter.

Kadootje
Geef jezelf dit kadootje. Hoe mooi zou het voor je zijn als je heerlijk ontspannen naar huis gaat en ook nog handvatten meekrijgt om in je persoonlijke leven toe te passen? En... om eens heerlijk van de vakantie te kunnen genieten!

Wanneer: 1 mei 2017
Waar : Elysion EFT, Heerlerbaan 58a te Heerlen
Tijd : 19.00 - 21.30 uur
Kosten : € 22,50 per persoon, gelieve contact en gepast te betalen.

Om optimaal te kunnen werken bestaat de groep uit maximaal 15 personen.

Alles is energie
Spreekt het je wel aan dan kun je 2 dingen doen. Nog 17 webinars kijken, 97 e-bookds downloaden en denken dat je het zelf wel kunt. Over een half jaar kom je erachter dat de situatie nog steeds niet veranderd is, sterker nog.. eigenlijk is het verergerd. Je kunt ook besluiten in jezelf te investeren, in je droom, je toekomst, het vertrouwen dat je het allemaal wel weet, maar net even hulp nodig hebt om het in gang te zetten. Alles is energie. Je zult zien dat je leven een positieve wending krijgt, dat kansen en mogelijkheden ontstaan.

En ja, het is best eng om die eerste stap te nemen. Er zijn je al meer voorgegaan! Waar wacht je nog op?

Aanmelden kan HIER.

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid