voor rust in je hoofd

Omslag website contact 1000 250 1

Bewustwording

 

Anna meenemen, oma thuislaten en ook nog KISS me? Communicatie, daar wil ik het graag eens over hebben. Ja ja, denk je nu. Had je wat anders verwacht? Zo zie je maar, dat zelfs die zin al miscommunicatie kan veroorzaken.

Veel onrust in ons hoofd wordt veroorzaakt door communicatie. Alleen al het invullen voor een ander zorgt vaak voor onbegrip en veroorzaakt zelfs ruzie.

Betrap je er zelf nooit op dat je iemand niet uitnodigt omdat je ervan uitgaat dat degene toch niet komt of meegaat? Door de vraag bij de ander te leggen en te laten, krijg je rust in je hoofd.

goed gesprek

Een goed gesprek begint al met OMA thuis te laten. Het oordelen achterwege te laten is nogal een uitdaging. Net zoals het geven van je (ongezouten) mening en advies te pas en te onpas. Neem Anna mee, altijd navragen, nooit aannemen geeft een veel beter gevoel.

KISS me en nee daarbij bedoel ik niet om mij te kussen!. De term staat voor voor Keep It Short and Simple. Kort en bondig dus. Het is handig tijdens vergaderingen.

Raak daarbij de KLUTS niet kwijt! KLUTS: Kijken, Luisteren, Uitvragen, Toetsen, Samenvatten. Kijk iemand eens echt aan tijdens het gesprek, observeer en luister echt naar de ander. Door het stellen van vragen toon je aan te luisteren en kan een en ander verduidelijkt worden. Trek niet zomaar een conclusie, toets eerst wat je denkt dat het is en vervolgens kun je het samenvatten.

Veel tips om te gebruiken om een goed gesprek te hebben. Maar... dit lukt alleen als je je emoties onder controle hebt. Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar de workshop Rust in je hoofd.

Wil jij ook eens ervaren hoe het is om rust in je hoofd te hebben?

Even geen geratel en gepieker in je hoofd!
Even geen MOETEN!
Even geen to-do-lijstjes!
Even helemaal niks!
Gewoon RUST IN JE HOOFD!

Tijdens deze workshop
* gaan we aan de slag met EFT om rust in je hoofd te krijgen èn houden

Als je naar huis gaat
* zal je hoofd beduidend rustiger zijn en er is meer ruimte voor positieve energie

Om optimaal te kunnen werken bestaat de groep uit maximaal 20 personen.
Geef jezelf dit kadootje. Hoe mooi zou het voor je zijn als je heerlijk ontspannen naar huis gaat en ook nog handvatten meekrijgt om in je persoonlijke leven toe te passen?

Wanneer: maandag 10 juli a.s.
Waar : Elysion EFT, Burg. van Laarstraat 67 te Wijlre
Tijd : 19.00 - 21.00 uur
Kosten : € 22,50 per persoon
Wil jij dit ook? Wacht niet langer en geef je nu op! Dat kan HIER.

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid