voor rust in je hoofd

Omslag website contact 1000 250 1

Bewustwording

Gewoon eens even wat anders.

Mijn blog is meestal over iets wat voor jou herkenbaar is. Dit keer neem ik je mee in mijn ervaring. Gewoon eens even iets anders.

Ik zou graag de woorden vinden om te beschrijven wat het werken met cliënten voor mij betekent. Eigenlijk wat EFT voor mij betekent. voor velen komt het over als 'beklopt', het kloppen op verschillende plekken op je hoofd en lichaam. Ik zie ze al denken als ik het erover heb.

En ja, die gedachte komt bij mij ook nog wel eens op. "Het is toch beklopt, dat zo een simpele methode zo'n groot resultaat geeft!".
Problemen worden kansen en mogelijkheden, van bang om ontslagen te worden/ontslagen zijn tot zelf een andere baan vinden, van onzekerheid naar zelfvertrouwen, van depressie naar opgewektheid, van denken aan een scheiding naar (weer) verliefd op elkaar worden.

Het is zo veel meer dan wat simpel kloppen, tikken, sommige noemen het tapping. Ergens las ik over 'de ongelooflijke eenvoud, elegantie en klassieke vorm van EFT. Het is gebaseerd op die wonderbaarlijke, bijna heilige zin:'Ondanks dit probleem, dit vervelende gevoel dat ik heb (als ik weet wat het is benoem ik het), accepteer ik mezelf precies zoals ik ben. Ik luister, stem me goed af, vang het gefluister van de beelden die tot me komen en dat stelt me in staat om tot diep in synergie met de persoon, die tegenover me zit, te komen dat er als het ware wonderen gebeuren.

En of het nu face-to-face zitten of in een Skypesessie, de resultaten zijn geweldig.
Als ik in paniek word gebeld door iemand die vlak voor een presentatie bevangen wordt door angst, dan is videobellen echt een uitkomst. We beginnen meteen met kloppen en binnen enkele tellen is de angst verdwenen. Er openbaart zich een thema: (ver)oordelen. De persoon is bang om veroordeeld te worden. Nog dieper gaan we en het wordt duidelijk dat de persoon zichzelf heeft veroordeeld door een eerdere presentatie.

Al deze emoties kloppen we weg en dat binnen een half uur. Ik schakel ook over naar de toekomst. Vraag haar zich voor te stellen hoe de presentatie zal gaan. Ook daar kunnen nog overtuigingen zitten, die belemmeren om een goede presentatie te geven. Vaak zijn mensen meer bezig met de gedachte hoe ze bij de ander overkomen, dan zich te focussen op het te vertellen verhaal.

Binnen een half uur was de persoon een stuk rustiger en gefocust op de presentatie! De persoon blij en ik blij!

Dat is wat EFT met me doet, het maakt me zo blij, trots, dankbaar dat ik dit werk mag doen. Ja, mag doen. Werken met mensen is voor mij iedere keer weer een feestje en dat gun ik iedereen.
Ik gun jou ook dit gevoel, dat je blij bent, lekker in je vel zit, dat je weet wat je wilt en dat ook doet. Dat je keuzes maakt omdat JIJ erachter staat en niet omdat de omgeving dat van je verwacht. Dat je lekker in je relatie zit... en welke relatie dat ook is, de relatie met je collega, leidinggevende, je kids, je partner, je lover, je buren, noem maar op.

Ik word er gelukkig van om dit proces samen met je door te lopen, zodat jij ook zo blij en gelukkig bent.

Gun jij mij mijn geluk? (want als je het mij gunt, gun je het jezelf ook ;-) ) bel 06-43836808 me voor een GRATIS kennismakingssessie.


Het programma voor de laatste maanden van het jaar ziet er als volgt uit:

De workshop Rust in je hoofd is op 2 oktober, 6 november en 4 december a.s.

De cursus "In 5 weken regie over je leven" begint op 2 november a.s.

De workshop Soulretrieval is op 13 november a.s.

Zie ik je snel?

Warme groet,
Susanne

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid