voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Alweer voetbal op tv

Jacqueline (niet haar echte naam) was bij me voor een sessie en we kregen het over voetbal.
Al sinds dat ze getrouwd zijn, kijkt haar man iedere week een voetbalwedstrijd op tv. In het begin was het alleen op zondagavond Studio Sport, tegenwoordig is er altijd wel een zender te vinden, waar sport en met name voetbal gekeken kan worden.

Jacqueline gunt dat haar man en kijkt ‘verplicht vrijwillig’ mee.
Echter op het moment dat hij overschakelt naar de sportzender gebeurt er iets in haar. De irritatie borrelt op en ze kan zich niet inhouden om er vervelende opmerkingen over te maken.

'Iedereen loopt achter de bal aan en
als ze hem hebben schoppen ze hem weer weg,
wat een belachelijk spel!'
,

roept ze iedere keer weer.

Haar man is, intussen, aan haar uitlatingen gewend en kijkt stoïcijns naar de tv. Dat wakkert de woede van Jacqueline alleen maar aan en er blijft niets meer over van een gezellig avondje tv kijken.

Als we hier dieper in duiken, blijkt al snel dat het een onvervulde behoefte uit haar kindertijd is. Ze reageert vanuit haar zgn. kind-bewustzijn, ze voelt de oude realiteit en ook nog de pijn van toen.

Die oude onvervulbare behoefte om aandacht te krijgen kan in het heden niet worden vervuld, hoe hard je ook je best doet.

Door samen het BIO-LOGISCH STAPPENPLAN te doorlopen, ontdekte Jacqueline dat dit een afweermechanisme is om de oude pijn van het emotioneel verwaarloosde kind niet te voelen. Doordat haar man naar het voetballen keek en zij geen aandacht meer van hem kreeg werd een oude pijn getriggerd.

Door die ontdekking kon ze die oude pijn toelaten, voelen en loslaten. De boze houding is niet meer nodig en Jacqueline kan haar man nu in liefde voetbal laten kijken, wetende dat zij niet afgewezen wordt.

→ Wil jij ook weten waardoor je getriggerd wordt in je (oude) pijnen en irritaties? HIER kun je contact met me opnemen.

→ Wil je meer weten over het BIO-LOGISCH STAPPENPLAN - Heel je leven in 9 stappen? Klik HIER.

 

Veel liefs,
Susanne

 

 

 
#biologischstappenplan
#relatie
#voetbal
#studiosport
#ek2021
#aandacht
#behoefteaanaandacht
#afweermechanisme
#valsemacht
#oudepijn
#emotioneelverwaarloosdekind
#ontwarjeemoties
#regieoverjeleven
#voorrustinjehoofd
#elysioneft
Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.