voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Bestemming
Je vakantie adres type je in in het navigatiesysteem en je hoeft de route maar te volgen. Van te voren heb je vast al uitgedacht waar de reis heen gaat. Het is niet zo makkelijk om bij je bestemming aan te komen als je niet weet waar je naar toe wilt. Dat geldt ook voor onze levensreis. Wil je je diepste verlangens realiseren is het wel zo handig als je weet wat je wilt en dien je gefocust te blijven op dat doel. Dit vergt toewijding en bewustzijn.

Inner voice
Je 'Inner Voice', luister jij ernaar? Hoe staat die afgesteld? Staat die wel afgesteld? We noemen het ook wel instinct, intuïtie, emotional GPS. Iedereen heeft het, 'the unspoken intelligence of our heart en soul' wordt het ook wel genoemd. Alleen als je het aandacht geeft, wanneer je écht verbinding maakt met jezelf, met je bron, met je weten ontstaan kansen, mogelijkheden, ja zelfs wonderen. Ben jij echt gefocused op wat JIJ wilt?

ME MYSELF and IInnerlijke persoonlijkheden
Echter het probleem is, de vele persoonlijke eigenschappen die een mens in de loop van zijn leven heeft verzameld. De vele personages, de vele 'ikken'. 'Ik' en 'mij' gooien vaak roet in het eten. De verschillende innerlijke persoonlijkheden zijn met elkaar in wisselwerking, waardoor er een probleem in je manifesteert.

 

Dik en Dun
Een herkenbaar voorbeeld zijn de twee persoonlijkheden, die velen van ons kennen: Dik en Dun.Het ene moment lukt het je fantastisch aan je dieet te houden en het andere moment schrok je weer alles naar binnen. Het lijkt wel of er iemand anders in je lichaam zit. Het gebeurt iedere keer weer. Of het nu met eten te maken heeft of met een ander doel dat je stelt. Je wordt misleid omdat je denkt dat je echt één persoon bent. Als Dun besluit dat het tijd is om te veranderen, geloof je echt dat het IK is die die beslissing neemt. Als Dik wakker wordt en het allemaal weer op een andere boeg gooit, denk je ook dat IK die beslissing neemt.

Het is niet zo, het is WIJ!

Verschillende behoeften
Dik en Dun zijn twee volkomen verschillende persoonlijkheden met verschillende behoeften, verschillende belangen en verschillende levensstijlen. Ze mogen elkaar niet. Ze willen allebei volstrekt andere dingen. Je kunt niet allebei zijn; één van hen zal altijd verliezen en dat weten ze. Het zal altijd strijd opleveren. Een strijd die niemand kan winnen, tenzij...

De juiste afstemming
Tenzij je afgestemd bent op het juiste doel. Als je GPS goed afgesteld staat, kun je je doelen bereiken en je dromen waar maken. Ik kan je daarbij helpen.

Je kunt er deze zomer nog gebruik van maken: 4 sessies van 60 minuten.

Tijdens de coaching heb ik geleerd (weer) mijn hart en hoofd met elkaar te verbinden. Negatieve, saboterende gedachten, denkpatronen 
en emoties die mij blokkeerden, die ik vasthield, negeerde, versterkte, heb ik leren herkennen, ze aandacht gevend erkend en daardoor los kunnen laten. Ik heb onderzocht wat “zeggen” mijn denkpatronen en gedachten over mij? Waar ben ik eigenlijk bang voor? Wat doet mij eigenlijk pijn? Waar dienen ze voor? Zijn ze wel van mij? Heb ik ze nog nodig? 
Hierdoor kwam ik steeds dichterbij mijn kern, wie ben ik en wil ik zijn. Ik heb het als ziels heling ervaren waardoor ik een nieuw waardeoordeel over mijzelf kon maken. Waardoor ik beter naar mijzelf, mijn ziel kan luisteren en ernaar kan handelen. 

 ME MYSELF and I 1

dan is dit traject voor jou de juiste keuze. 

ZOMER aanbieding
-
4 x 60 minuten coaching digitaal of in mijn praktijk, bij voorkeur wekelijks in te plannen
Investering € 380,- met GRATIS een klopprotocol om thuis verder mee aan de slag te gaan.

Klik HIER om je meteen aan te melden!

 

Fijne zomer,
Susanne

#zomeraanbieding #memyselfandi #navigatiesysteem #GPS #levensreis #innervoice #instinct #intuïtie #emotionalGPS #personages #interpersoonlijkheden #dikendun
#voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #elysioneft

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.