voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

De verboden vrouw spreekt 
Die titel roept mogelijk vragen op, want wat is er vandaag de dag nog verboden? De vrouwen emancipatie lijkt in het Westen vergevorderd te zijn. Voor de wet hebben vrouwen dezelfde rechten en plichten als mannen. Vrouwen mogen werken, carrière maken en bezit vergaren. Ze kunnen zich vrij ontplooien. Ook zie je in moderne boeken en films vrouwen steeds meer optreden als daadkrachtige, zelfbewuste wezens.

Is er nog iets verboden aan vrouw-zijn?
Ja, vast wel. Hoewel vrouwen nu formeel gezien gelijk zijn aan mannen, is er een wond in de vrouwenziel opgetreden, als het resultaat van eeuwenlange miskenning en vervorming van de vrouwelijke energie.

Een verwonde vrouw
De Verboden Vrouw is allereerst een verwonde vrouw. Een verwonde vrouw kan misschien carrière maken, relaties aangaan en 'haar mannetje staan' in deze wereld, maar onder de oppervlakte woekeren vaak zelftwijfel en een gevoel van onwaardigheid. Verwonde vrouwen zijn geneigd veel te geven en diep te voelen maar ze vinden het moeilijk voor zichzelf te staan en hun grenzen te bepalen. Dit leidt tot zelfverlies en een gebrek aan aarding. Er is creativiteit, inspiratie en liefde in vrouwen die ze willen delen met de wereld; het struikelblok is echter dat ze niet zeker weten of ze het waard zijn. Is hun ware gezicht welkom?

Sterke roep
Wellicht ervaar jij ook een sterke roep in je hart om je bezig te houden met levensvragen en spiritualiteit, op een gevoelsmatige manier en niet zozeer op een intellectuele manier. Intellectueel voedsel kan je honger naar zingeving en liefde niet stillen. De verboden vrouw is vaak ook een intuïtieve, helderziende vrouw die wil doordringen tot de kern van het leven, die wil voelen en begrijpen met het hart en niet met het hoofd. Zij is, echter, doodsbang om deze kant van haar publiekelijk te laten zien; er is een aangepast en confictmijdend deel in haar dat vreest voor afwijzing en ridiculisering.

Grenzen
De Verboden Vrouw kan haar grenzen niet goed aangeven en is daarbij heel gevoelig voor de pijn en het lijden van mensen om haar heen. Dit kan leiden tot ernstige fysieke en mentale klachten. Oorzaak van deze 'ellende' is het gevoel waardeloos, zondig en verkeerd te zijn. Vanuit dat vertrekpunt moet de Verboden Vrouw hard haar best doen om goedkeuring en liefde te krijgen en tegelijk haar eigen behoeftes onderdrukken. Dit destructieve gevoel van onwaardigheid kan zo diep zitten dat het haar leven kan kosten.

Zelfliefde
Herken je jezelf in de Verboden Vrouw? Wil jij opkrabbelen uit deze 'donkere nacht', dan zul je eerst een basis van zelfliefde moeten gaan ervaren: houden van jezelf zoals je bent en niet zoals je zou moeten zijn. Deze basis geeft meer stevigheid en zelfbewustzijn. Op deze manier zul je je vaker gelukkig voelen en vervuld zijn met het werk dat je graag doet en het leven dat je leidt.

Wil jij de Verboden Vrouw in jouw -eindelijk- naar buiten laten komen? 
Maak nu een afspraak om de Verboden Vrouw in jou te bevrijden. Jij bent het waard!


Lees hier over de Verboden Man!

Liefs,
Susanne

 

#deverbodenvrouwspreekt #emancipatie #rechten #plichten #wondindevrouwenziel #vrouwenziel #zelftwijfel #onwaardigheid #verwondevrouw #gebrekaanaarding #esoterie #conflictmijdend #ridiculisering #destructievegevoel #mariamagdalena

 

 

Bron: De Verboden Vrouw spreekt - Pamela Kribbe

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.