voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Genezen wat pijn doet 2Hoe lang blijf jij nog met onverwerkte pijn lopen? Vroeg of laat gaat het je opbreken!

Eigenlijk weet je niet eens meer zeker waar die pijn vandaan komt, je voelt het al zolang. Hoe vaak zeg je tegen jezelf (of anderen) dat het bij je hoort, dat het onderdeel uitmaakt van wie je bent en hoe je de wereld ziet. Besef je dit wel? Je BENT die pijn geworden!

En ja, het zou zoveel beter zijn als je deze pijn erkend en verwerkt. Nee, niet een plekje geven: verwerken en loslaten! Een plekje geven is als die dozen die nog steeds op zolder staan om uitgepakt te worden. Die dozen op zolder, daar irriteer je je iedere keer weer aan als je er langs /  tegenaan loopt.

Hoe langer je er mee blijft lopen, hoe lastiger het zal worden om het los te laten.
Hoe langer je er mee blijft lopen, hoe groter de kans dat het op een manier eruit komt, die je niet prettig vind en die natuurlijk niet op het juiste moment zal zijn.Wil jij blijven wachten totdat het er op een heftige en onverwachte manier laat zien, horen en vooral voelen?


Je kunt er nu al zelf iets aan doen! Op jouw tempo en op jouw manier!

Ik kan me goed voorstellen dat er al weerstand bij je is alleen al bij de gedachte dat je hier doorheen zou moeten. Je leven is nu op orde, je hebt je emoties en gevoelens onder controle en dan zou je dit op de schop gaan gooien!Hoeveel leed en pijn wil je nog dragen?
Hoeveel leed en pijn wil je jezelf besparen?


En weet: wat jij niet verwerkt hebt, kan terug komen bij je kinderen.

In mijn praktijk gebruik ik diverse methoden om jouw hierin te begeleiden. En nee, het hoeft echt niet heel heftig te zijn … en  ja soms is het dat wel.
De methode EFT is een fijne manier om eerst om de pijn heen te dansen, zo halen we de scherpe kantjes er al vanaf. De eerst stap is het herkennen èn erkennen van de pijn.
Je zult ook gaan begrijpen waar de pijn uit bestaat:

  • Angst om alleen gelaten te worden
  • Angst voor de boze bui van vader
  • Angst om een pak slaag te krijgen
  • … (vul zelf maar in)

Heel vaak is de pijn niet eens van jou en draag je die voor een ander. De vraag is of je dat nog nodig hebt. Ook dat onderzoeken we en we ondernemen actie hierop. Misschien is nu wel de tijd voor jou gekomen om met mij samen te werken om je te bevrijden van je pijn en RUST IN JE HOOFD te krijgen.

Is het nu de tijd voor je?

Wil jij RUST IN JE HOOFD 200 x 200 px 200 x 100 px

Tot gauw!

Liefs, Susanne 

#genezen #genezenwatpijndoet #angst #onverwerktepijn #onverwerktverdriet #regieoverjeleven #voorrustinjehoofd #elysioneft

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.