voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Arbeid 

  • het verrichten van bezigheden veelal tegen een afgesproken vergoeding. Volgens een overeenkomst levert de een diensten en de ander geeft de vergoeding
  • het kan je maken, het kan je breken
  • het kan je zelfs gevangen houden

gemiddelde 1

Burn-out <-----> Bore-out
Burn-out is al een bekend begrip, maar minder bekend is Bore-out. Bore-out is de andere kant van burn-out.
Burn-out krijg je van te hard werken, niet meer kunnen ontspannen en uiteindelijk lichamelijk en geestelijk overladen raken.
Bore-out heeft te maken met verveling. Het kan zijn dat je werk te doen krijgt, dat onder je niveau ligt of dat je niet interesseert.

Zelfvertouwen
Beide B-outs knagen aan je. Beide B-outs zijn funest voor je zelfvertrouwen:
* bij de één wil je bewijzen dat je steeds grotere dingen kunt bereiken om je zelfvertrouwen een boost te geven.
* bij de andere valt er niets te bewijzen, want je competenties worden niet aangesproken, ook hier een deuk in je zelfvertrouwen.
* bij beide B-outs kan het jaren duren voordat het zelfvertrouwen weer hersteld is.

gemiddelde 2

Shocking hè?
Omring jij je met mensen waar je energie van krijgt, mensen die je inspireren, mensen die je laten groeien? Ben eens heel eerlijk? Is het tegengestelde het geval? Mensen die energie van jouw slurpen, mensen die hoognodig zelf geïnspireerd moeten worden, mensen die je zelfs kleineren?

Collega's
Feit is dat je heel snel in de verleiding komt om meningen, patronen, ideëen van mensen over te nemen waar je de meeste tijd mee doorbrengt... en ik doel dan op je collega's. Het is makkelijker om je aan te passen aan je omgeving, dan dat de omgeving zich aan jou zal aanpassen. Burn-out? Bore-out? Kies maar!

Lockdown
Wie heb jij om je heen tijdens de lockdown? Ben je maar alleen of is je gezin om je heen?

Mensen

  • geven ze je energie of kosten je energie
  • ze reageren enthousiast of zien beren op de weg
  • ze steunen je of laten je vallen
  • ze geloven in je en stimuleren je of ze kraken je af

Voor de een kan het een opluchting zijn om thuis te werken en de ander zat liever op kantoor. Hoe dan ook, we moeten het er mee doen.

Helaas
Een nieuwe kamer opzoeken is op dit moment niet zo gemakkelijk ... of wel?
alleen werken 1
Authentiek
Maar... het is natuurlijk een uitdaging om authentiek te zijn. Niet jezelf zijn kost energie, te veel energie. Eigenwaarde speelt een grote rol hierin. Je eigen waarde, hoeveel ben JIJ waard? Houd jij jezelf klein? Kun jij positief tegen jezelf praten?

Voldoening en levensvreugde
Je hoeft het niet alleen te doen. Dromen waarmaken, je passie volgen, alles wat je maar wilt is binnen handbereik. Wil jij het maximale potentieel uit jezelf halen?Wil jij jouw eigen weg kunnen gaan?
Ik wil jou, dolgraag, helpen de beste versie van jezelf te zijn. Ik gun het jou dat jij het gemiddelde bent van die 5 gemotiveerde, inspirerende mensen in jouw omgeving. Burn-out of Bore-out, gevangen in en door je werk is dan bij jou niet van toepassing:

persoon
Gratis
Een GRATIS zelfvertrouwenBOOST gesprek aanvragen, kan altijd! Gewoon doen hè!We kijken waar je nu staat, waar je naartoe wil, waar je tegenaan loopt, wat je angsten zijn, waar je van droomt en naar verlangt …èn... je krijgt van mij meteen een kleine sessie om je negatieve emoties los te laten.

Vergoeding
Weet je dat veel bedrijven mijn trajecten vergoeden? Ik vertel je er meer over tijdens het gesprek.

Social Media
Zijn we al vriendjes op Facebook? Ook fijn vind ik een LIKE voor mijn pagina.

Ik kijk er naar uit je te mogen begroeten.

Hartelijke groet,
Susanne

 

#burnout #boreout #arbeid #zelfvertrouwen #voldoening #levensvreugde #authentiek #jimrohn #lesbrown #thuiswerken #lockdown 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.