voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Warm weer stimuleert de aanmaak van endorfine, het gelukshormoon, en zorgt voor een gelukkig gevoel.

outdoor shower

Voordelen van een buitendouche
Een buitendouche is een verfrissende manier om af te koelen op een warme dag. In gebieden met hete zomers zijn er dagen dat afkoeling het enige is waar iemand aan denkt. Plaats je buitendouche op een schaduwrijke, besloten plek en geniet van het koele water wanneer de hitte ondraaglijk is.

Een buitendouche kan je thuis een resort-achtige ervaring geven. Haal het gevoel van een tropische vakantie in huis met je eigen buitendouche, compleet met extra grote regendouchekop. Verhoog de sfeer van het resort door jezelf te trakteren op een paar luxe badproducten om onder de douche te bewaren, samen met een stapel donzige witte handdoeken in de buurt.

Een buitendouche is een makkelijke plek om je af te spoelen na het hardlopen. Krijg snelle verlichting van warme, vermoeide spieren na het hardlopen met een snelle sprong in de buitendouche. Het is gemakkelijker dan naar binnen te gaan, en de bries zal je nog sneller afkoelen. Vergeet niet om handdoeken en een verandering van kleding van tevoren klaar te zetten. Al vraag ik me af of Hilda aan hardlopen doet ...

Een buitendouche maakt een dagelijkse routine extra bijzonder. Zolang het privé genoeg is, is er geen reden waarom een ​​buitendouche niet kan worden gebruikt voor je dagelijkse reiniging, tenminste niet in de warmere maanden. En als het zo mooi is als de hier getoonde versie van Hilda, zal het meer als een avontuur dan als een routine aanvoelen.

Vertel eens: Heb jij een buitendouche? Zou je er een willen?

 

Eigenlijk zouden we wat meer moeten doen en zijn zoals Hilda

  • Hilda is een levendige roodharige gemaakt door Duane Bryers.
  • Ze heeft een jeugdige en leuke persoonlijkheid.
  • Haar afbeeldingen zijn gevuld met buitenavonturen en rommelige ongelukken. 
  • Ze is altijd goed gemutst.
  • Ze straalt een vertrouwen uit dat boven mijn stoutste verbeelding uitgaat.
  • Ze omhelst haar lichaam in allerlei situaties en lijkt gelukkiger dan wat dan ook. 
  • En weet je ... ze doet het allemaal gewoon ... wat dan ook! 
  • Ze lijkt nergens bang voor te zijn.
  • Ze geniet van elk moment.

Ik zou denken dat het de bedoeling van Bryers is:
Vrouwen laten zien die groot, gelukkig, sexy, vrouwelijk en zorgeloos zijn. Mix dat allemaal met haar onhandige houding en je hebt een heel charmant en lief karakter.

Hoe mooi zou het zijn als jij de Hilda in jezelf omarmt?
Als je zou moeten lachen om de kleine dingen en nog veel meer van het leven zou genieten.
Als je je geen zorgen zou maken als je een buik hebt, als je dijen elkaar raken of je heupen giechelen als je loopt.
Ga door, ga erop uit, trek een bikini aan (of niets) en heb plezier!
Geniet van jezelf en deze prachtige aarde waar je op loopt, want op een dag zul je weg zijn, en geloof me, je zult er waarschijnlijk spijt van krijgen als je dat niet doet.


Hilda is meer dan alleen een wellustige pin-up, ze is een knaller die haar leven op een inspirerende en zorgeloze manier leeft.
En jij? Hoe leef jij? Laat je het me weten?

 

Zou je ook zo willen zijn èn leven?
Je hoeft HIER maar te klikken om een afspraak in te plannen!


Lees ook dit!


Liefs, 
Susanne

#hilda #shower #duanebryers #pinup #plussize #killerkurves #buikje #lovemyself #loveyourself #curves #effyourbodystandards #voluptuouscurves #curvyqueen #curvylady #thickisin #zomer2022 #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #regieoverjelichaam #elysioneft

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.