voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Welke risico's zou je nemen?
Met welke mensen zou je een afspraak maken?
Welke idee├źn zou je de wereld in sturen?
Wat zou je tegen je dierbaren zeggen?

Succesvol
Stel je eens voor hoe succesvol je leven zou zijn als je je angst om te falen zou loslaten. Je mist aardig wat mogelijkheden, alleen maar omdat je bang bent om te falen. Als je bang bent om te falen, leef je je leven niet voluit. Minder risico nemen is makkelijk, het betekent minder kans om te falen, niet alleen voor jezelf ook in de ogen van de ander.

Maar... stel je toch eens voor hoe je leven zou zijn, hoeveel meer mooie dingen er in je leven zouden zijn, hoeveel meer succesvol je zou zijn als je niet bang zou zijn om te falen.

Wellicht ben je je wel bewust hoe je angst om te falen je blokkeert van succes. Veranderingen kunnen je ook bang maken. Wellicht wist je nog niet hoe je met die angst moest omgaan.

Tot nu...


Angst om te falen

Maar even terug naar het begin. Hoe kan het dat we zo bang zijn om te falen, zodat we het niet aan durven iets nieuws te beginnen?

Angst om te falen ontstaat niet even, het is iets dat door de jaren ingeprent is. Het kan ontstaan doordat iemand in de familie een negatieve ervaring gehad heeft en jou geleerd heeft dat falen iets erg is. Het kan ook jezelf overkomen zijn. Je hebt door die verschrikkelijke ervaring met jezelf afgesproken dat dit je niet meer gebeurt in plaats van te reflecteren op wat er gebeurd is. Je houdt liever vast aan de negatieve ervaring zeker als die heel heftig geweest is.


Mogelijkheden en kansen
Maar.. stel je eens voor hoe het zou zijn zonder deze angst te leven... een leven waarbij je uitkijkt naar nieuwe mogelijkheden en kansen om succesvol te zijn!

Stel je je eens dat iets nieuws doen een positief en energiek gevoel geeft!

Lukt zeker niet? Dat komt doordat de angst om te falen je verhinderd uit je comfort zone te komen. Je kiest ervoor om op safe te spelen en 'klein' te blijven. De angst vasthouden heeft voor jou meer voordelen, het beschermt je. Het nadeel is dat je kansen verliest, die je verder kunnen brengen om te groeien. Dit weegt niet op tegen het voordeel: geen risico op falen, wat dit ook voor jou mag betekenen.

Loslaten
Wordt het niet eens tijd om de angst om te falen los te laten? Als je de angst om te falen los laat

 • zul je meer in het huidige moment kunnen leven
 • geniet je ervan nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken
 • groei je in je persoonlijke ontwikkeling
 • zal je bedrijf succesvoller zijn

Stel je eens voor
Stel je eens voor hoe makkelijker je leven is zonder deze angst om te falen en je zorgen te maken welk volgend probleem op je pad komt.

 • Je leven zou zoveel lichter en makkelijker zijn!
 • Je hoeft jezelf niet meer te saboteren!
 • Je hoeft geen smoesjes en excuses meer hoeft te verzinnen, waarom je iets 'niet' kunt!
 • Je ziet uitdagingen als kansen om te groeien!

Meer succes, meer omzet, voor meer energie, voor geluk, voor genieten, voor... rijkdom
Stel je eens voor dat je uit je comfort zone stapt ( en ja dat kan heel eng zijn!) om in een leven te stappen met voorspoed, succes en geluk! Hoe mooi zou DAT zijn?

Maak jij de keuze voor meer succes, meer omzet, voor meer energie, voor geluk, voor genieten, voor... rijkdom (op elk gebied van je leven)?


Durf jij het aan?

 • Stel je voor je hebt succes in plaats van te falen!
 • Stel je voor je bent er klaar voor om te knallen!
 • Stel je voor je kiest voor succes!

Stel je voor je bent Pipi Langkous :-)
pipi

Waar wacht je nog op? De maanden en weken vliegen voorbij. Hoe lang wil je nog in deze situatie blijven zitten, blijven aanmodderen?
Het is ACCEPTEREN of SOLLICITEREN! En dat bedoel ik niet alleen op werkgebied.

Klik hier op de afbeelding en meld je aan voor een kennismakingsgesprek. Ik laat je tijdens dat gesprek ervaren wat ik voor je kan doen! pipi
Ik hoor van je!

Hartelijke groet,
Susanne

ps. Wellicht vind je dit ook wel interessant!

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.