voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Dan volg je haar benen

Elke dag is als eenzelfde dag
De wekker luidt de morgen in
Je luistert naar de radio
Een vage ochtendshow doet je ontwaken
Een vogel fluit: "Je moet de deur weer uit!"
Op weg naar school of aan het werk
Er lacht opeens een meisje blij
Je haalt je schouders op
Ze gaat voorbij


Maar dan volg je haar benen
En kijkt zo lang je kijken kan
Van aan haar hoofd tot aan haar tenen
Is zij de droom van elke man
Ja dan volg je haar benen
En kijkt zo lang je kijken kan ...

Jan Smit zingt er over!

 

Rokjesweer

De zon begint te schijnen en het is tijd voor rokjesweer! Maar dan komt het probleem van witte benen om de hoek kijken. Vrouwen herkennen het vast wel: je durft geen rokje of jurkje aan te trekken vanwege die bleke benen. En mannen, misschien hebben jullie er ook wel last van?

 • Maar waarom zou je jezelf langer blijven beperken tot die zweterige spijkerbroek en huidkleurige panty's?
 • Zelfbruiners zijn ook geen oplossing, want voor je het weet zit je met strepen en vlekken. En dan hebben we het nog niet eens over het gedoe met het vinden van de juiste kleur.
 • Bovendien zijn huidkleurige panty's ook niet de beste optie voor de zomer, ze zijn namelijk warm en zweterig. En als je dan eindelijk eens met blote benen in de zon zit, zijn ze binnen de kortste keren knalrood.
 • En laten we het dan ook nog even hebben over de ont sierlijke spataderen, cellulitis en ongewenste haartjes op de benen. Het is begrijpelijk dat dit je zelfvertrouwen aantast en dat je er niet blij van wordt. Maar wat als ik je vertel dat er een oplossing is?

Maar eerst
Natuurlijk is het belangrijk om te onthouden dat er niets mis is met witte benen, en dat je er altijd goed uitziet zolang je je comfortabel voelt in je eigen huid. Maar als je graag een paar tips wilt om je benen extra stralend te maken wanneer je rokjes draagt, dan zijn hier zeven suggesties.

Met deze 7 tips ben jij binnen no-time klaar om de zomer te rocken met stralende benen. Geen gedoe meer met huidkleurige panty's of onhandige zelfbruiners. Geniet van het mooie weer en laat die opmerkingen over jouw witte benen maar komen. Jij bent er klaar voor!

En waarom zou je stoppen bij alleen mooie benen? Dezee tips zijn ook ideaal om je algehele uitstraling te verbeteren. Voel je zelfverzekerd en stralend tijdens een gezellige picknick in het park, een zwoele zomeravond op het terras of een dagje strand met vrienden.

Dus hier zijn de 7 tips:

 1. Scrub je huid om dode huidcellen te verwijderen en een egale teint te krijgen.
 2. Gebruik een hydraterende crème om je benen zacht en soepel te houden.
 3. Kies voor een getinte bodylotion om je huid een subtiel kleurtje te geven.
 4. Gebruik een zelfbruinende mousse voor een natuurlijke en egale teint.
 5. Ga voor een licht glanzende lotion om je benen extra te laten stralen.
 6. Draag een kleurrijke rok of jurk om de aandacht af te leiden van je benen.
 7. Vergeet niet om je benen te beschermen tegen de zon.

Wij zijn benieuwd welke tips jij gaat toepassen. Laat het me weten!

En vergeet niet:

 

geniet van de zomer en straal zelfverzekerd.

 

 

Thema

Maar weet je, eigenlijk gaat het over iets heel anders! 

Zelf heb ik geen last van witte benen, dus het thema speelt voor mij niet zo. (Ik maak mijn eigen bodylotion en zonnecreme met als basis kokosolie. Goed voor mijn huid, die ook nog eens lekker snel bruin kleurt. Een goed 'bak- en braadprodukt' zei iemand haha.)  Een cliënt kwam met dit thema, dus ik heb haar gevraagd of ik (een gedeelte) van de sessie mocht opnemen. Het resultaat zie je in de video… enne… doe gerust weer mee! Wellicht kun je het voor een ander thema gebruiken.

 

 

  

 

EFT - Emotional Freedom Techniques
Dit is een eenvoudige maar zeer doeltreffende techniek voor het vrijmaken van een emotionele lading die rust op een thema. 

EFT is heilzaam bij Trauma’s en trauma’s. Het helpt om angsten, fobieën, dwangmatige gedachtes of schuldgevoelens los te laten. Ik werk volgens de holistische manier: de mens wordt in zijn totaliteit behandeld. Door de oorsprong van de klachten weg te nemen, ontstaat er een balans op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Tijdens een behandeling komen onderliggende oorzaken naar boven. Door bewustwording en het uitspreken van datgene wat er in je leven speelt en je belemmert, kunnen deze belemmeringen vrij snel worden opgelost. 


Onverwerkte emoties
Heb jij last van onverwerkte emoties? Zit je om andere redenen niet lekker in je vel? Blijf er toch niet langer mee rondlopen! Wat heb je nog nodig om actie te ondernemen en om hulp te vragen? Ik kan je op verschillende manieren helpen en niet alleen met EFT (al is dat mijn specialiteit!) Mijn praktijk is er voor iedereen die kampt met (grote of kleine) psychische of lichamelijke klachten, jong en oud. Samen gaan we aan de slag, zodat jij weer rust in je hoofd ervaart. Zeg toch zelf, dat wil jij toch zeker ook?

Ja ik wil ook aan de slag!

Liefs,
Susanne

 

3 manieren hoe EFT thuis toe te passen mèt video [checklist]

Hoe pas je EFT toe als je het gevoel hebt 'vast' te zitten.

 

#rokjesweer #blotebenen #blotebenenindezomer #blotebenenweer #blotebenendag #blotebenentijd #blotebenenparade #wittebenen #wittebenenalarm  #wittebenenparade #wittebenenforlife&nbsp #wittebenenclub #wittebenenstress #wittebenenbrigade #wittebenenforever #wittebenenalert #wittebenenbruinen #wittebenenfilter #wittebenenlatenbruinen #wittebenenindezon #wittebenenbruinearmen #wittebenenzijnhip #wittebenenzijnoke #eft #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven 

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.