voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

zomer 800 x 1000 px

 

Klik op onderstaande afbeelding om bij het werkboek ZOMER te komen!

Ontwerp zonder titel 38Het lijkt erop dat je iets wilt veranderen in je leven!
Wellicht heb je je vakantie al geboekt en kijk je ernaar uit om even weg te zijn van de dagelijkse sleur en te genieten. Als je nu serieus nadenkt over wat je ├ęcht wilt dit jaar, kun je met een vredige geest op vakantie gaan.

Het kan soms ingewikkeld lijken, maar dat hoeft het niet te zijn. Een beetje ondersteuning kan heel waardevol zijn, en dat weet ik uit eigen ervaring.

Je kunt ervoor kiezen om dit zelfstandig aan te pakken, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om het met wat hulp op te pakken. Steeds meer werkgevers zijn bereid om bij te dragen aan dergelijke trajecten. Als je een uitkering ontvangt van het UWV, is het wellicht mogelijk om via het UWV een traject bij mij te volgen.

Uiteraard mag je contact met me opnemen voor meer informatie hierover, zelfs als je bereid bent om de kosten van dit traject zelf te dragen. Ik sta graag voor je klaar om te bespreken wat jij nodig hebt om antwoorden te vinden op je loopbaanvragen of om je persoonlijke situatie te verbeteren.

 

WINACTIE

WINACTIE

 

 

 

Wil je nog wat lezen over voornemens: 

  

Fijne zomer!

Liefs, Susanne

 

 

#zomerwensen2023 #werkboek #gratis #bucketlist #wensen #doelen #plannen #zomer #universum #wetvandeaantrekking #VeranderJeLeven #SprankelendeTransformatie #UitnodigendeKansen #VakantieGenot #InnerlijkeRust #LoopbaanOntwikkeling #PersoonlijkeGroei #Zelfverbetering #NieuweStart
#ChangeYourLife #SparklingTransformation #InvitingOpportunity #VacationBliss #PeaceOfMind #CareerJourney #PersonalGrowth #SelfImprovement #LifeMakeover #NewBeginnings #elysioneft #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.