voor rust in je hoofd

Omslag website contact 1000 250 1

Gezondheid


VERDIEPING
De afgelopen periode heb ik me verdiept in diverse methoden (o.a. Germaanse Geneeskunde met de 5 biologische natuurwetten en de levensblauwdruk). Het zijn methoden, waarmee ik samen met jou nòg beter kan kijken naar mogelijke oorzaken van fysieke en mentale klachten/aandoeningen en het oplossen ervan. Oorzaken, die wellicht van invloed kunnen zijn op je huidige klachten.


LOGISCH
Door het systeem van de Germaanse Geneeskunde en het begrijpen ervan, kun je in je lichaam herkennen wat er gebeurt. Wat je eerder 'ziektes' noemde, zijn nu Zinvolle Biologische Speciaalprogramma's. Het is wonderbaarlijk als je ontdekt hoe logisch de Germaanse Geneeskunde is. 'Ziektes' worden op een begrijpelijke manier verklaard. Het geeft rust en vertrouwen in je lichaam.

ANALYSE
Door een grondige analyse van jouw verleden naar het heden, tijdens een 1-op-1 setting, krijg je antwoord op de vraag waarom bepaalde dingen in je leven gebeuren. De verheldering en het inzicht die dit je geeft, werkt bevrijdend en vaak ook helend. Je wordt je bewust van oude patronen, belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten en emoties. Samen pakken we dit aan om ze om te zetten naar voor jou aanvaardbare patronen en positiviteit. Alles met als doel om RUST IN JE HOOFD te krijgen.

LEVENSBLAUWDRUK
Een onderdeel van deze grondige analyse is de levensblauwdruk. Het is een manier die het mogelijk maakt om de oorsprong van je patronen op te sporen en je ervan te bevrijden.
Ik kan wel zeggen dat de kennis en de inzichten die ik persoonlijk gekregen heb (en nog dagelijks krijg door het werken met mijn cliënten), door de levensblauwdruk en de Germaanse Geneeskunde heel veel positieve invloed heeft gehad in mijn leven… en dat doet het nog steeds.

VERANDERING
De kennis van de biologische natuurwetten, geeft een geheel andere kijk op ziekte. Je kunt vertrouwen op het biologisch proces van het lichaam, wetende dat het alles doet om te overleven. Het zorgt voor een verandering in je leven, vol hoop en vertrouwen. 

GERMAANSE GENEESKUNDE
De Germaanse Geneeskunde gaat ervan uit dat het lichaam alles doet om te overleven.
Van nature zijn er 3 ‘basisbehoeften’ om te kunnen overleven:
1. Zuurstof in- en uitademen
2. Voedsel inname en uitscheiden
3. Voortplanten

De Germaanse Geneeskunde baseert zich op de 5 biologische natuurwetten, opgesteld door Dr. Ryke G. Hamer. Ze beschrijven hoe de drang tot (over-)leven zich uit in de biologische processen van het lichaam. Alles staat in het teken van overleving.  

‘Alles is een prooi van het leven, niets is een prooi van de dood..’ (Antoine Bechamp)


WORKSHOP
Tijdens de workshop zal ik de 5 biologische natuurwetten nader toelichten.

DATA in 2018: 5 maart, 9 april, 7 mei, 4 juni en 2 juli.

Na de workshop:

- heb je wat meer inzicht in de zinvolheid van enkele lichamelijke klachten/ziektes
- weet je welke emotionele conflictthema's verbonden kunnen zijn aan je lichamelijke klachten
- weet je hoe je deze emotionele conflicten zou kunnen aanpakken met de methode EFT.

De workshops worden bij mij thuis gehouden: Burg. van Laarstraat 67 te Wijlre

Ik begin graag om 19.00 uur en eindig om 21.00 uur. De investering bedraagt € 22,50

Aanmelden kan HIER.


TWIJFEL
Wellicht twijfel je om deel te nemen aan de workshop of dat je het moeilijk vind om in een groep jouw specifiek probleem te benoemen. Je mag me altijd bellen hierover op 06-43836808.

Soms is het beter om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. In een één-op-één setting werken we dan aan jouw specifieke vraag of thema. 


DISCLAIMER
Deze website, de workshops en consulten zijn geen vervanging voor een medisch advies, ingreep of behandeling. Het is belangrijk om je behandelingen voort te zetten en / of medicatie geadviseerd door je arts of therapeut te blijven gebruiken. Bij klachten of ziekte is de medisch arts, specialist of apotheker de aangewezen persoon om hulp te verlenen. Volg altijd hun adviezen en voorschiften

Deze website is met grote zorgvuldigheid gemaakt. De mogelijkheid bestaat dat de informatie niet volledig is of onjuistheden bevat. Deze website is bedoeld als ondersteuning voor groei in bewustzijn en zelf-studie. Elk vertrouwen dat wordt gesteld in deze informatie is volledig voor eigen risico.Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid