voor rust in je hoofd

sea 2 1000x250

Relaties

Er was eens een man en een vrouw, verliefd, verloofd, getrouwd... in de veronderstelling dat hun leven zou verlopen zoals ze dat in de film van hun verbeelding hadden gezien.

So far so good, nietwaar.

Maar, op een dag ontdek je dat je droomhuwelijk een nachtmerrie is geworden. Je bent niet gelukkig in de rol van opvoedster, je baan geeft je geen vervulling en eist veel van je. Je droomhuisje is een huis met een hypotheek die betaald moet worden.

Je voelt je machteloos en in de val gelopen. Hoe meer je moeite doet je droomleven te leven, hoe ellendiger je je voelt. Je realiseert je dat de nachtmerrie door je cultuur, de samenleving en door je familie is gecreëerd.

Je gaat maar door en door, van school naar huwelijk, loopbaan, ouderschap en middelbare leeftijd. Langzaam begin je je af te vragen of dit wel de juiste weg voor je is en wat je doel eigenlijk is.

Ergens in een hoekje van je bewustzijn fluistert een zwak stemmetje dat er toch meer moet zijn dan dit, je bent bang om naar de boodschap te luisteren. Heel voorzichtig durf je toe te geven dat je niet gelukkig bent, je moddert echter maar voort, de ene voet voor de andere.

Je zoekt naar roem, macht, invloed, autoriteit, geld in de hoop dat dit je gevoel van gebrek kan compenseren. Gevoelens worden onderdrukt met een fles wijn, een buitenechtelijke verhouding of een digitaal spelletje dat je bezighoudt om maar niet te hoeven denken, voelen of te dromen.

Weet je dat je de macht kunt hebben om uit deze nachtmerrie te ontwaken en je ogen te openen voor een nieuwe dag... en dat je dat kunt doen zonder van partner, baan of kinderen te veranderen?

Ik help je er graag bij.

Zaterdag 25 november en zaterdag 2 december a.s. van 09.00 - 12.00 uur Masterclass Rust in je hoofd.

2 zaterdagochtenden 3 uur intensief werken aan je onzekerheden, (faal)angst etc. om keuzes te kunnen maken vanuit je natuurlijke kracht, zelfvertrouwen op te bouwen en regie over je leven te krijgen.

Exclusief voor maximaal 8 personen! Investering € 99,- per persoon.

Opgeven kan hier.

PS , en wil jij graag huisje, boompje, beestje dan ben je ook welkom!

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid