voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Het begint altijd met zelfliefde
Liefde, in welke vorm dan ook, begint met liefde voor jezelf!
Wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf houdt, accepteer en waardeer je wie je bent en respecteer je de meest ware versie van jezelf. Je verwelkomt een leven van geluk en gelooft fundamenteel dat je het verdient om je goed te voelen over jezelf. Wanneer je uit deze plaats van zelfliefde, zelfacceptatie en zelfrespect komt, zul je meer vervullende, liefdevolle relaties met anderen hebben.
Als je niet van jezelf houdt, zul je uiteindelijk je gebrek aan liefde op anderen projecteren, kleverig en gehecht raken, de verkeerde soort relaties aantrekken, of erger nog, belanden in schadelijke situaties.

De afwezigheid van zelf-liefde
Begrijp je niet waarom je 

  • steeds maar weer relaties met alcoholisten hebt? 
  • iedere keer weer een ‘baas’ hebt, die je slecht behandeld, ondanks dat je steeds maar weer van werk verandert?
  • het gevoel hebt dat anderen misbruik van je maken?

Voordat je begrijpt wat zelfliefde is, blijf je voortdurend aan anderen geven en niet aan je jezelf! Als je jezelf niet waardeert, maken anderen er misbruik van. Het gevolg is dat je je uitgeput en opgebrand voelt.

Zelf-liefde
Aan de andere kant, als je van jezelf houdt, zul je de meest bevredigende relaties aantrekken en behouden die jouw Hoogste Goed dienen en in staat zijn om liefde te geven en te ontvangen zonder gehechtheid of verwachting. Wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf houdt en respecteert, trek je anderen aan die van je houden en je respecteren. Liefde begint in je leven te stromen zodra je liefde in je laat stromen, of je nu single bent of een partner hebt.

Zelfliefde ritueel
Als je jezelf deze Valentijnsdag (of een andere dag) een extra boost wilt geven, ga dan aan de slag met dit dagelijkse zelfliefde ritueel. Het is perfect om alle mooie delen van jezelf opnieuw te bevestigen en waarom je zo diep verliefd bent op jezelf. Dus voordat je op zoek gaat naar je Prins Charming of een levenslange liefde bevestigd, zorg er dan voor dat je eerst je beker hebt gevuld met al dat mooie liefdesap voor jezelf. Om vervulling in je leven en relaties te vinden, moet je de liefde in jezelf vinden en aan jezelf geven. Geen enkele andere persoon, materieel bezit of prestatie kan het doen. Het is geheel aan jou.

ZELF-LIEFDE RITUEEL MET EFT
Vraag elke dag, gedurende ten minste zeven dagen: "Waar houd ik het meest van mezelf?" Schrijf dan op wat je leuk vindt en waardeert aan jezelf. Begin elke zin met "Ik hou ervan dat ik ..."

TIP voor mensen die graag met (tarot/engelen)kaarten werken. Trek elke dag een kaart en gebruik de betekenis van de kaart om op te schrijven wat je leuk vindt en waardeert aan jezelf. Begin elke zin met "I love that I. . .”

En ja, laat je maar eens lekker gaan! Geef je helemaal over aan vleierijen, overdrevenheden en wat nog meer! Ik geef je mijn liefdevolle toestemming om op te scheppen over hoe geweldig je bent.

Bijvoorbeeld
Ik hou ervan dat ik geïnspireerd word door nieuwe ideeën.
Ik hou ervan dat ik vol passie en inspiratie ben.
Ik hou ervan dat ik de wereld kan zien door geïnspireerde ogen,
dat ik potentieel overal om mij heen zie.
Ik vind het geweldig dat ik het beste in anderen kan zien en
dat ik hun vaardigheden en passies kan matchen
om hen een nieuwe mogelijkheid te bieden.

EFT
Spreek je zinnen - al kloppende op de EFT punten - hardop uit voor een krachtig resultaat. Weet je niet hoe EFT werkt? Maak dan snel een afspraak voor een GRATIS kennismakings gesprek!


Onthoud dit:
je trekt niet aan wat je wilt, je trekt aan wat je bent -
en dat is een van de oneindige redenen waarom een verhoogd, krachtig en 'high-vibe gevoel' essentieel is!

En, wil jij van Lust naar Liefde transformeren? Klik dan nog even HIER

Veel zelfliefde toegewenst!

Liefs, 
Susanne

 

#zelfliefde #valentijnsdag #valentijn #ritueel #workshop 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.