voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

De kracht van de (subtiele) aanraking.

Ken ik je niet ergens van? 
En om je toch nog wàt inspiratie mee te geven, een tip voor als je iemand van het andere geslacht voor het eerst ontmoet.
Als je wilt dat de ander je onthoudt, raad ik je aan om de KRACHT VAN DE AANRAKING te gebruiken.
De kracht van de aanraking

Indruk
Je maakt extra indruk als je de ander met de linkerhand aanraakt, terwijl je rechts een hand geeft. Mensen reageren positiever op je als je ook iemands hand aanraakt, als je hem/haar iets aanreikt. Beide acties creëren een kortstondige band. De aanraking moet wèl discreet zijn, anders loop je het risico eng over te komen.

Ontmoeting
Dus, ga er maar eens mee aan de slag. Bij de eerstvolgende ontmoeting (vooral met iemand van het andere geslacht) geef je met rechts een hand, steek je je linkerarm uit en raak je (al handenschuddend) 2-3 seconden zijn elleboog aan. Je herhaalt de naam van de persoon, daarmee bevestig je dat je de naam goed hebt verstaan. Let vervolgens op de reactie. Je geeft de ander het gevoel belangrijk te zijn èn het helpt jou beter de naam te onthouden. Als je iemand een drankje of de jas aangeeft, strijk dan lichtjes over zijn/haar hand. De ander zal onmiddellijk een positieve band met je voelen!

Succes en laat me weten hoe het ging!

Proefsessie
En… heb je er moeite mee om een gesprek aan te gaan, om jezelf voor te stellen? Zou je wat opener willen zijn? Ik nodig je graag uit voor een korte proefsessie van een half uur, helemaal gratis. Op die manier kun je ontdekken wat een traject bij mij voor je kan betekenen.

AANMELDEN INSPIRATIEMAILS

Warme groet,
Susanne

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.