voor rust in je hoofd

Omslag website kip 1000 250 1

Video's


Lieve mensen,

We hebben lang moeten wachten op de eerste zonnestralen en de warmte van de zon, maar dan opeens is het zover. Je wil genieten van het mooie weer, je wilt je huis verfrissen, opruimen, je wilt naar buiten, in de tuin moet nodig gewerkt worden en…en…en……. maar helaas je hebt onvoldoende energie op dat moment.

Er zijn van die dagen dat je bruist van energie, maar ook dagen dat je je bed niet uit kunt komen. Je bent alsmaar moe. Voor iedereen die het “moe zijn” moe is en voor iedereen die elke dag wil bruisen van energie hebben we (Lilian Terwint en ik) een video gemaakt. 

5 tips voor als je weer wilt bruisen van energie:

1. blote voeten contact maken met aarde om zo spanning en vermoeidheid los te laten
2. loop op schoenen met leren zolen of natuurlijke materialen, rubber maakt statisch
3. kijk je emoties aan, voel je emoties en praat ermee, vraag je ook eens af of de emotie wel van jou is
4. ga lekker in het bos wandelen, in de natuur kun je je heerlijk ontladen en natuurlijk opladen
5. als je onder de douche staat, voel het water je emoties meenemen, klop vlak onder je sleutelbeen en laat los

De zomerperiode is de periode, waarin de energie het meest uitbundig is, de energie is op haar maximum, In de natuur staat de zomer voor volheid, het in volle bloei staan, rijpen, doorgroeien. Wil jij deze zomer ook vol energie zijn in de flow zijn, kom dan naar onze inspiratie dag en kom proeven wat ons nieuwe programma voor jou kan betekenen om jouw energie te activeren en wat jouw energie onbewust kan remmen.

Noteer alvast de datum! Meer informatie volgt snel.

Inspiratie dag 24 juni 2017: Activeer de power in je! Voor wie weer wil bruisen van energie!Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid