voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Heb je ook wel eens zware benen, ben je futloos, het gevoel alsof alles langs je heen gaat? Je kunt je niet concentreren, je vergeet veel, je weet niet eens meer welke plek je moet innemen. Jezit, eigenlijk, gewoon in je hoofd, in je denken. Je hebt vast niet eens meer het besef van hier en nu.

Waarschijnlijk gebeurt het automatisch, ben je je er niet eens van bewust. Je piekert je wat af op een dag! Allemaal die to-do-lijstjes die afgevinkt moeten worden. Pas als er (lichamelijke) klachten komen – dan nog niet eens – ga je eens om je heen kijken wat er gebeurt.

Ik merk het vooral als ik ’s ochtends wakker wordt. Meteen uit bed springen is er bij mij niet bij, eerst even ‘wakker worden’.  Onlangs realiseerde ik me pas, dat het niet ‘wakker worden’ is, maar dat ik moet ‘landen’ in mijn lichaam. Nu ik me daar bewust van ben, gaat het een stuk beter.

Soms heb ook ik van die dagen dat niks loopt, dat ik me niet kan concentreren, dat ik mijn taken niet af krijg, dat ik het liefst wat zit te suffen en te dromen. Meestal valt me dan ook nog van alles uit mijn handen, omdat ik er met mijn hoofd niet bij ben. Op zulke dagen moet ik me ècht heel bewust weer ìn mijn lichaam zetten, aarden, contact maken met mijn lichaam.  

Het is belangrijk om dat te doen! Er zijn verschillende manier om te aarden, om in contact met je lichaam te komen:

  • Edelstenen, stenen, kristallen bij je dragen
  • Wandelen
  • In de tuin werken

Maar, wist je dat je met de methode EFT ook jezelf kunt aarden en contact kunt maken met je lichaam? Op de video is te zien hoe ik het doe, uiteraard nodig ik je van harte uit om mee te doen! Laat je me ook weer even weten wat het met je doet?


  


Liefs, Susanne

#aarden #contactmakenmetjelichaam #zwarebenen #futloos #geenbesefvanhierennu #lichaamsgerichtemethode #bewustwording #onbewusteprocessen #holistischperspectief #lichaamsverbinding #internedialoog #dagdromen #fantaseren #metbeidebenenopdegrond #gronding #wortels #jebentjelichaam #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #eft #nlp #tapping

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.