voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

In iedere familie is er wel een slimme oom te vinden met een wiskundeknobbel of een bereisde tante met een talenknobbel. Deze termen zijn ontstaan in het begin van de negentiende eeuw toen men dacht dat vaardigheden zoals rekenen of karaktereigenschappen zoals agressie direct geassocieerd konden worden met de ontwikkeling van bepaalde hersengebieden en de daarmee gepaard gaande deuk of bult in de schedel. Deze gedachte leidde uiteindelijk tot de theorie die men ‘frenologie’ noemde. (Bron: http://www.verklanking.nl/phrenology/)

De ligging van EIGENWAARDE is de plaats op het hoofd waar de kruin zit. Het is de plaats waar de magnetische energie het lichaam uit gaat. Op die plek zit de trots, de zelfliefde, het ik-gevoel. Het is ook de locatie van de waardigheid en het zelfrespect.

Om je eigenwaarde te optimaliseren kun je op dat punt EFT toepassen, dus erop kloppen.

Heb je lange haren dan kun je dat punt optimaliseren met het maken van een staart! Altijd handig om te weten als je voor een sollicitatiegesprek staat of een presentatie moet geven.

In de video kun je zien hoe je het punt kunt activeren en optimaliseren. Doe je mee?

 

Laat je me het resultaat weten??

Liefs, Susanne

#wiskundeknobbel #talenknobbel #karaktereigenschappen #hersengebieden #frenologie #prhenology #gelaatkunde #eigenwaarde #selfesteem #kruin #Magnetischeenergie #trots #zelfliefde #ikgevoel #waardigheid #zelfrespect #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #eft #tapping #elysioneft

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.