voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

INTEGRALE AANPAK
De kracht van mijn coaching zit in de integrale aanpak waarbij ik gebruik maak van de diverse methoden* die ik beheers.

 • Op een intra persoonlijke manier:
  het eventueel veranderen van denken, gevoelens en gedrag
 • Op interpersoonlijke manier:
  interactie/communicatie tussen jou en anderen, zoals bijv. je partner, je kinderen of je collega’s
 • èn als onderdeel van het grotere geheel/samenlevingsverband:
  niet alleen jij maar ook je gezin, familie en ook het bedrijf waar je eventueel werkt komt aan de orde. 

BIO-LOGISCH STAPPENPLAN
De code van je ziekte kraken (of van je uitdaging of van een bepaalde situatie)
Leer met behulp van concrete instrumenten van het BIO-LOGISCH STAPPENPLAN de informatie te verzamelen, die je kan helpen de code van je ziekte te kraken en er het doel, de zin en de wijsheid uit te halen om de veranderingen door te voeren waartoe ze je uitnodigen.

Leer deze instrumenten in hun volle potentieel te gebruiken om zo je levens- en gezondheidsbalans op te maken. Zo neem je de regie over je leven èn je lichaam en vind je je eigen antwoorden, uiteraard in samenwerking met de artsen uit de reguliere gezondheidszorg.

Door het opmaken van jou eigen gezondheids- en levensbalans, krijg je antwoord op de vraag waarom bepaalde dingen in je leven gebeuren. De verheldering en het inzicht die dit je geeft, werkt bevrijdend en vaak ook helend. Je wordt je bewust van oude patronen en belemmerende overtuigingen. Samen pakken we dit aan om ze om te zetten naar voor jou aanvaardbare patronen en positieve overtuigingen.

Alles als doel om RUST IN JE HOOFD te krijgen.

Het is een manier die het mogelijk maakt om de oorsprong van je patronen op te sporen en je ervan te bevrijden.
Ik kan wel zeggen dat de kennis en de inzichten die ik persoonlijk gekregen heb (en nog dagelijks krijg door het werken met mijn cliënten), heel veel positieve invloed heeft gehad in mijn leven… en dat doet het nog steeds.

Spreekt dit je aan? Om een afspraak maken, klik je op de afbeelding en binnen 48 uur neem ik contact met je op.

JA Heel je leven website

Je kunt me ook bellen, dan maken we een afspraak voor een gesprek, waarin ik je alles uitleg en je meteen laat ervaren wat ik voor je kan betekenen: 06-43836808.


WELKE METHODEN KAN IK INZETTEN?

Ieder individu is uniek en krijgt dan ook een individuele aanpak. Er zijn verschillende methodes, die ik inzet, om de kortste weg naar regie over je leven en dus RUST IN JE HOOFD te bereiken. Al deze methodes geven je rust, zelfvertrouwen, meer gevoel van eigenwaarde, zekerheid, kracht en innerlijke stabiliteit.

Mijn expertise is het om, door het integreren van o.a. onderstaande technieken, optimale resultaten te bereiken.
 


EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES (EFT)
We maken gebruik van specifieke herinneringen, waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering, zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. De techniek bestaat uit het kloppen op een aantal acupunctuurpunten in combinatie met het uitspreken van rituele zinnen. Op deze manier wordt het energiesysteem in balans gebracht en kunnen emotionele conflicten op een diepe laag worden aangepakt.

Mijn cliënten adviseer ik steeds weer om EFT zelf thuis toe te passen. Ze ontvangen van mij o.a. een zgn. ‘klopprotocol’ dat precies is afgestemd op de persoon.

Vragen die dan gesteld worden zijn:

 • Hoe moet ik kloppen? 
 • Hoe weet ik of ik op de juiste punten klop? 
 • Ik weet niet hoe ik moet starten. 
 • Welke woorden moet ik gebruiken?
 • Moet ik er echt tijd voor vrij maken?
 • Hoe lang moet ik kloppen?

3 manieren hoe EFT thuis toe te passen mèt video [checklist]

 

GERMAANSE GENEESKUNDE
Veel mensen zijn er, intussen, wel van bewust van het feit dat het ontstaan van fysieke ziektes iets te maken heeft met emotionele, psychische gebeurtenissen. Vanuit de Germaanse Geneeskunde wordt goed beschreven welke ziektes – ofwel ‘veranderingen’ – ontstaan zijn vanuit emotionele gebeurtenissen en beschrijft ook hun mechanisme.

De Germaanse Geneeskunde gaat ervan uit dat het lichaam alles doet om te overleven. Van nature zijn er 3 ‘basisbehoeften’ om te kunnen overleven:
1. Zuurstof in- en uitademen
2. Voedsel inname en uitscheiden
3. Voortplanten

De 5 biologische natuurwetten, opgesteld door Dr. Ryke G. Hamer, beschrijven hoe de drang tot (over-)leven zich uit in de biologische processen van het lichaam. MATRIX REÏMPRINTING EFT
Met Matrix Reïmprinting transformeren we de oorspronkelijke traumatische herinnering naar een positieve ervaring. Het is een manier om o.a. met je innerlijk kind te werken.NEURO LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN (NLP)
 
De mens is vergelijkbaar met een ijsberg.

6% bewust (boven water) en 94 % onbewust (onder water).

NLP is een methode om het onbewuste te leren kennen en te benutten. Je wordt je bewust van alles wat je denkt, voelt en doet. Het leidt tot meer keuze en kwaliteit op alle belangrijke domeinen van je leven.MENTALE EN INTUÏTIEVE RESET (MIR)
Het resetten van je gedachtes, overtuigingen, herinneringen en bijbehorende emoties. Je wordt door de MIR-methode teruggebracht tot de oorsprong van je echte zelf, je echte kern. Wat jij graag wilt en waar jij voor staat. Je missie wordt steeds duidelijker en je zult merken dat, alles wat je nodig hebt, op je pad gaat komen.

Elke keer als je je gedachten verandert, kun je je leven veranderen. Elke keer als je een beperking loslaat, zoals een oordeel, een punt van kritiek, een angst of een twijfel, dan stel je jezelf open voor de totaliteit van mogelijkheden in de oneindige intelligentie van je oorspronkelijke geest.
Iedereen kan zichzelf ‘resetten’, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.

Iedereen kan RUST IN JE HOOFD realiseren.


Met het klopprotocol wordt er een resetknop ingedrukt.

 • Het resetten van je gedachten, van je overtuigingen die je belemmeren, van negatieve emoties die bij een vervelende herinnering horen.
 • Het resetten van je emoties en gevoelens.
 • Het resetten van je fysieke lichaam, van klachten en kwaaltjes, zodat je ‘in genezing’ kunt gaan.
 • Het resetten van je spirituele lichaam, door je trillingsfrequentie te verhogen. De trillingsfrequentie wordt steeds hoger. Hoe hoger je eigen trilling, hoe minder last heb je van verstorende emoties.

 Het klopprotocol is gebaseerd op de MIR Methode en werkt super door middel van de methode EFT.  Klik op de afbeelding.

Klopprotocol ja dat wil ik ook 

 


MANIEREN WAAROP WE KUNNEN SAMEN WERKEN
.

 • Persoonlijke sessies
  Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis Burg. van Laarstraat 67 te Wijlre
 • Skype / Zoom / Teams / video bellen via What's app, genoeg mogelijkheden.
  Woon je verder weg of is reizen lastig voor je, geen probleem. De digitale snelweg maakt het voor ons mogelijk om toch aan de slag te kunnen gaan. Mijn Skypenaam is susanne.odekerken
 • Wandelsessies
  We gaan wandelen en onderweg, op een mooie plek, maken we een pas op de plaats om stil te staan bij jezelf in relatie met de omgeving. We gebruiken elementen uit de natuur, die een metafoor zijn voor onderwerpen die je bezighouden en om levensvragen te beantwoorden. Door een wandelsessie kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je krijgt weer 'lucht' en een frisse kijk op je (levens)situatie.
 • 12 Maanden programma - Online, dus lekker vanuit je eigen stoel en omgeving.

  Deze (spirituele) trektocht geeft je de komende tijd - maand na maand- cadeautjes met impulsen, om je potentieel verder te ontwikkelen en de verdere ontwikkeling van je ziel te optimaliseren.
  Het verbindt je opnieuw met de krachten van de natuur en dus ook met de natuur in je. Het is als een anker, dat je elke maand opnieuw benadert, dat wat er in jou sluimert naar boven haalt en gezien wil worden. Je kunt instappen wanneer je maar wilt! Welke maand dan ook. Klik maar op de afbeelding.

  12 maanden header

SPREEKT DIT JE AAN?
Om een afspraak maken, kun je dit formulier invullen en binnen 48 uur neem ik contact met je op.
De beller is sneller: 06-43836808.

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.